Sneeuwpop-jongen-sjaal

Sneeuwpop jongen sjaal

In mijn vorige artikel heb ik je de gedetailleerde constructiefase laten zien van het maken van sneeuwpop-kinderbaretten. In dit artikel, sneeuwpop jongen sjaal Ik wil de gedetailleerde constructiefase van de constructie geven. Zo creëer je een heel stijlvol pak door zowel de sjaal als de baret te maken.

Een kindersjaal maken met een sneeuwpop een heel eenvoudig model als een baret. Iedereen die weet hoe hij met haken moet breien, kan dit eenvoudige model maken. Er werden alleen leuningen gemaakt langs de inslag. Op deze manier kun je de sjaal in korte tijd maken en afmaken.

Hier is een 1 meter lange leuning gemaakt voor het maken van de sjaal. U kunt het langer of korter maken als u dat wilt. Nadat de sjaal was gemaakt, werden de sneeuwmannen erop gemaakt. Hier worden cirkelvormige motieven gemaakt met wit breigaren om een ​​sneeuwpop te maken. Bij de productie van deze motieven werd ook het leuningmodel gebruikt.

Sneeuwpop sjaal maken De mond, ogen en neus van de sneeuwpop zijn gemaakt nadat drie cirkelvormige motieven van verschillende grootte waren gemaakt. Deze borduurmotieven werden vervolgens gecombineerd op de inslag.

Aan beide uiteinden van de sjaal is een sneeuwpopmodel gemaakt. Nadat het sneeuwpopmodel was gemaakt, werden pompons op de uiteinden van de sjaal gemaakt en werd het sjaalmodel voltooid.

Een kindersjaal maken met een sneeuwpop Hier worden grijze, witte en blauwe draden gebruikt. Deze garens zijn zeer geschikt voor jongens, als je wilt kun je voor meisjes roze touw gebruiken en dit sjaal model maken.

Een kindersjaal maken met een sneeuwpop Je kunt de onderstaande video volgen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCurfH69JEGHIKMNzSkA90Dw