Sneeuwvlok-bloem

Sneeuwvlokbloempreparaat dat kan worden gebruikt in vezeldecoraties

Ik heb je eerder verschillende vezelmodellen laten zien. Ik heb ook verschillende bloempatronen laten zien die als decoratie in deze vezels kunnen worden gebruikt. Tegenwoordig is het vrij eenvoudig maar flitsend, waarmee je deze vezels weer kunt versieren. sneeuwvlok bloemenpatroon Ik wil zijn productie laten zien.

Nadat je een klassieke, effen vezelbasis hebt gemaakt, kun je verschillende bloempatronen gebruiken om deze vezelbasis te versieren. Omdat je klassieke bloemmodellen kunt gebruiken, zal ik je vandaag verschillende laten zien sneeuwvlok bloem U kunt ook het model gebruiken.

Vandaag zal ik laten zien sneeuwvlok bloemenpatroon Het is een model dat niet alleen kan worden gebruikt in vezelornamenten, maar ook in babydekenversieringen, in de decoratie van gebreide hoezen en in de decoratie van kussenslopen gemaakt met breiwerk.

Sneeuwvlok bloemenpatroon een heel eenvoudig model om te maken. Hier is het pinda- en spinmodel gebruikt om het model te maken. Het model is gemaakt in twee rijen. In beide rijen werden pinda’s gemaakt. Iedereen die kan breien met haken kan dit model gemakkelijk maken. Wie net begint met haken, kan dit model gemakkelijk maken door op de uitleg hier te letten.

Voor de voorbereiding van de bloem werden eerst 7 kettingen getrokken. Met deze ketting wordt een ring gemaakt en worden er pinda’s op gemaakt. Op de tweede rij werden op deze manier pinda’s gemaakt en terwijl deze pinda’s werden gemaakt, werden er spinnen gemaakt voor het bovenste gedeelte en werd het model op deze manier voltooid.

Een sneeuwvlokbloem maken Je kunt de onderstaande video volgen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCsuaf6BIdhx39bpgko0W27g