sokken breien hiel

sokken breien hiel hoi dit is zomer met zomerse tips en steken en in deze video open ik een abonnementsbox ik laat het zo zien dus vanaf nu heb ik mijn knitcrate opgezegd ik krijg nog steeds mijn haakvereniging en ik ben net begonnen met het krijgen van garen yay ik heb me aangemeld gedurende drie maanden zodat ik erover kon kletsen en jullie laten weten wat ik ervan vind en dan ga ik waarschijnlijk overstappen en een andere proberen, maar laten we de bella coco openen, maak je geen zorgen, jongens, ik zag op facebook heeft ze iedereen al verteld wat erin zit dus ik verpest de verrassing deze keer niet en laten we gaan ik ben een beetje nerveus want zoals je weet ben ik een roze en paars en blauw meisje en dit is een bruine doos dus ik denk dat er bruin spul in zit nu ik niet keek ik zag net dat ze haar aankondigingsvideo had oke dus het eerste wat ik hier zie is een klein bruin kopje een houten kopje er staat bloesem oh ik kan het niet lezen woorden gestraald waar je bent geplant ik denk niet dat dit een drinkbeker is kijk naar de bodem het moet als een krokodil zijn de haakbeker die dat rare gehaakte ding zal vervangen dat ik uit de laatste doos had en er is een plantensteekmarker die past bij de horde steekmarkeerders die ik van haar heb opgepot, ze is zo aardig, want als je een haakvereniging krijgt of als je het niet weet, je weet het niet op een gegeven moment, ze gaf ons deze schattige kleine ster en ik kan al mijn gehamsterde haken van haar hangen aan dat kleine gehaakte slip of een ster met kruissteekmarkering en dan hebben we drie aardse soorten van tinten een grijs een crème en een houtskool hoe noemen ze ze waarschijnlijk helemaal niet die kleuren dit is bergie de france het is waarschijnlijk frans dus ik zei dat verkeerde recyclen want wist het dus het is allemaal voornamelijk uh en franse stijl dit moet frans garen zijn laten we eens kijken wat het boek erover zegt gehaakte rij-teller armband nu ik heb net gekregen ooh dit is best leuk um ik weet niet 100 zeker hoe het te gebruiken, maar dit is hoe het eruit ziet als kleine stukjes hout oke hier is het armband gedeelte Ik ben er vrij zeker van dat je dit hier verplaatst, er is een klein beetje klein slotje hier verplaats je dit kleine ding naar de rij waar je op zit want dan is er ook nog een ander slotje om het te sluiten heel interessant dit past niet om mijn pols maar het is schattig misschien stop ik het in een in een pakket dat ik aan iemand geef um hier is een houten haaknaald meestal geeft ze het die polymeerklei maar dit is een kleine houten een bamboe haakje oké er staat op de achterkant er staat dat dit geen speelgoed is oké laten we eens kijken wat ze hier in haar boek heeft vrienden dit is een aards hier is alles bij elkaar in haar prachtige display daar zijn de drie garens de haak de beker het kleine houten aanrecht ding schattig oke dus er zijn een paar kleine handschoenen die je zou kunnen dragen je kunt een klein koffiekopje maken dat is schattig ze geven je niet te veel garen hier um isabella doet nog meer ik vraag me af of zij oh dat is maar een praatje jongens ik heb deze blik nodig het is een kussen dat zomer zegt ik vraag me af of ik dat patroon kan vinden ik heb die zomer kussensloop nodig um nee dus ga weg is het Haïtiaanse woord voor het woord handschoen dus dit is een niet-passend paar kleren dat is dat ik daar mee ga worstelen, maar ik veronderstel dat ik ze zou kunnen maken zoals ik wil, dus hier is een gestreepte versie die je zou kunnen maken, ik denk dat je ze kunt maken zoals je wilt ik veronderstel dat ik een match zou kunnen maken als ik dat wilde. Er staat hier informatie over deze rijentellerarmband dus houd je werk bij met deze handige armband verplaats de markering gewoon naar de volgende ring als je klaar bent met een rij wil je er nog 10 bijhouden 10 rijen of meer deze armband is ontworpen om te werken met alle hakenverenigingen om meer markeringen toe te voegen, dus ik vermoed dat als je op rij 22 bent, je daar nog een steekmarkeerder zou hangen en dan hebben ze de bamboe haak en de sappige stip-steekmarkering en dan de bamboe-tuimelaar, zo noemen ze dat kleine schatje dit schattige kopje is gemaakt van duurzaam bamboe en kan worden gebruikt om op te bergen of om te drinken, maar let op: deze hand is deze handwas alleen goed i ben het ermee eens dat je dat doet t in de vaatwasser en het zal waarschijnlijk worden vernietigd en dit is het garen dat ze deze maand aanbieden ik hoop dat bella coco niet stopt met het maken van deze boeken jullie ik vind het heerlijk om door deze boeken te bladeren en hier is een schattig paar schapenpantoffels je kunt met dit garen maken ik kan die maken ik draag nu pantoffels ik heb een paar lama’s en je kunt je bamboe haken gebruiken om ze te maken en niet om deze persoon een slecht gevoel te geven, maar kijk eens naar dat haar ogen een soort van zijn ook verknoeid, zodat je je niet rot hoeft te voelen als je je ogen verknoeit dat is mijn grote probleem en dan is hier natuurlijk een paar eh ze heeft een paar tips om groen te worden sommige dingen die je kunt doen energie besparen recyclen je plastic natuurlijke vezels praten over dat je eigen garen verven met synthetische kleurstoffen goede tips en dan is hier een schattige koffiekophouder die eruit ziet als een kleine beer het is een berenknuffel en je kunt die gebruiken in plaats van de starbucks die beter papier zijn dan als je naar hun website gaat ze heb deze schattige kleine amigurumi man je kunt maken hoe schattig is hij een kleine hond als een kleine pup en dan zijn er foto’s van dingen die mensen hebben gemaakt ik heb die hoed gemaakt ik vond hem ik blijf het maken van die vlinder uitstellen iemand heeft een soort ai gemaakt deze mooie koe voor mijn beste vriend als kerstcadeau daarmee dit is het garen dat bij de vlinder zat dus iemand heeft dit gemaakt van verschillende kleuren eh ik heb nog niets uit deze doos gemaakt en ik heb nog niets uit die doos gemaakt ik heb dit gemaakt de sjaal die hierbij kwam en ik had wat ben ik aan deze sjaal begonnen deze sjaal en ik raakte in de war dus als je kunt als je hier zag ik heb een twee drie vier stapels gehaakte samenlevingsdozen daar um ik weet het niet er staat bespaar 14 procent

als je meedoet, maar als je in Amerika bent, is dit geen 18 pond 1899 pond ik denk dat dit me ergens in de buurt heeft gekost ik bedoel ik weet het niet precies ik houd de controle niet bij zoals elke lading, maar ik wil zeggen met verzending en verwerking hebben ze de kosten verhoogd die het me ergens tussen de 28 misschien 32 dollar moet kosten ik weet het niet misschien voor de volgende video zal ik de echte kosten opzoeken het is veel geld nu doe ik dat ik heb het gevoel dat ik 32 dollar aan waarde heb sommige dozen ik doe echt elke doos ik ben opgewonden en hou van zelfs als het niet precies mijn stijl is maar bell coco kan niet elke doos aanpassen aan wat ik leuk vind, het moeten deze andere zijn deze andere mensen en je weet misschien zal ik een heleboel kleine bekerhouders maken voor een stel bevriende leraren en ze in de werkkamer zetten dus dat is de doos van deze maand ik vind dit leuk ik vind dat erg leuk ik hou van ik weet niet waar ik het hier neerzet ik begin mijn plekjes vol te maken maar dat was een heerlijke doos bella coco ik zal deze waarschijnlijk inpakken en maak het ik oh ik zat ook te denken ik vertelde je mijn laatste video dat ik gewoon poncho’s ging maken voor de kerstvakantie ik denk ook dat ik dat garenproject zou proberen hoewel iemand me vertelde dat ze niet genoeg garen in de haken voor het haakproject weet ik niet maar dat is alles voor de video’s van vandaag deze twee video’s ik heb een poncho om af te maken ik heb een project om te blokkeren mogelijk een tutorial om te beginnen en ik moet een project een naam geven en eh ja, dat heb ik veel te doen en dan moet ik natuurlijk de rapporten afmaken want de rapporten zijn zo klaar als de dag, maar we komen terug van de voorjaarsvakantie dus die moeten we in de voorjaarsvakantie doen en dat is alles bedankt voor het kijken en abonneren bedankt voor het liken en delen mijn video’s en tot de volgende video veel plezier met knutselen doei