sokken breien op 2 naalden

HAAK VOOR MAMMA, HOE MAAK JE EEN PRACHTIG ROZE EEN HAAK STAP VOOR STAP ZEER GEMAKKELIJK EN MOOI Deel # 1: https://youtu.be/i8J6pNpcZm0 Deel …
[Música] Hallo vrienden en nogmaals welkom op dit jullie kanaal van alles in haakwerk vandaag wil ik jullie uitnodigen in een nieuw avontuur waar we deze mooie super super schattige roos gaan breien en voor moederdag een super speciaal cadeau voor onze Een verwend persoon kan doe het voor bijvoorbeeld mama, je kunt het voor de tante doen, je kunt het doen om te verkopen, je kunt het doen voor een speciaal cadeau voor die vriend die we altijd in onze beste vriend hebben, zo goed, jij bepaalt hoe velen en naar wie je gaat. om heel veel dank weg te geven dat je vandaag in dit nieuwe avontuur bent en zoals altijd hier in je kanaal van alles wat gehaakt wordt, hiervoor hebben we het volgende materiaal nodig, we zullen ofwel garen gebruiken of in dit geval heb ik de bladeren gebreid Met het handvat en het andere materiaal dat ik je had verteld dat het een ster heette, dus ik heb deze twee gebreid met een haakwerk [Música] 2 en een halve millimeter en ik heb hiervoor een schaar nodig Ik heb lijm nodig die je daar in huis hebt voor stoffen Ik heb ook zo’n Chinese tandenstoker nodig als er in huis is heb je een dikkere maak je geen zorgen zal uitstekend voor je zijn, dan gaan we het proces snel starten, maar voordat we beginnen, wil ik dat je me in het onderste gedeelte je opmerking achterlaat die je snel zou willen maken, dus ik zal al je opmerkingen lezen onthoud dat je op jouw kanaal van alles in haakwerk en we gaan voor dit nieuwe avontuur ik ga beginnen ik maak mijn eerste steek vast en ik ga kettingen breien 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 en 25 lossen in totaal Ik ga ophogen nu is dit het kettingnummer 25 1 2 3 4 en 5 lossen en in deze ketting maak ik een hoogtepunt Ik ga in dit geval een ketting maken die ik pas naar de volgende ruimte en ik brei een hoog punt volgende kettingruimte hoog punt volgende ketting alt punt spatie of volgende ketting s tempo hoog punt en dus ga ik door met breien en dan is een ketting geslaagd een pardon zonder te passeren zonder te passeren hoog punt alle kettingen Ik zal werken met een hoog punt volgende ketting hoogtepunt totdat ik mijn hele ronde klaar ben een keer de beurt laten we eens kijken hoeveel spaties heb ik in totaal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 en 25 spaties in totaal nu ga ik 12 kettingen omhoog Ik ga draaien en ik ga binnen de ruimtes beginnen om een ​​hoog punt, een ketting en een hoog punt te breien en hier op dit punt ga ik een hoog punt breien, maar ik ga het deze keer het onderste deel breien, dus dan zal ik laat een hoog punt achter en zo blijft het aan het begin ik ga niet naar de volgende steek ik brei hoge haak ketting dezelfde ruimte hoog haak en deze steek die ik hier heb ga ik van onder nemen en breien een hoog haakwerk passeer ik hier in het midden waar ik het hoogste punt van de ketting heb het hoogste punt van de ketting en waar ik het punt heb p Of het onderste deel I l eave een hoogtepunt Ik pass opnieuw waar ik de ketting heb het hoogste punt ketting dezelfde ruimte het hoogste punt en dit is waar ik het hoogtepunt van de onderkant heb Ik brei een hoogtepunt en kijk hoe het in elke ruimte zal zijn Aan de andere kant, dit proces zal als volgt zijn, ik moet deze ronde hoge gehaakte ketting afmaken dezelfde ruimte hoog haken en dan passeer ik en ik brei hoog haken binnen hoge gehaakte ketting hoog haken en ik ga naar de volgende en ik brei een steek onder het punt hoog en dit is ronde 2 en om deze ronde nummer 2 af te maken ga ik hier aan het eind een hoog punt maken een ketting een hoog punt en hier nou ja ik kan hetzelfde vanaf de achterkant nemen als ik niet weg kan er is een kant en er gebeurt niets twee kettingen Ik ga voor de ronde in dit geval zal het mijn ronde nummer drie zijn, dus ik zal kleine vrienden hebben in deze ronde Ik ga hier passeren kijk ik ga dit punt passeren omdat het gelijk is aan deze twee kettingen die ik hier heb, dan pas ik deze niet-geweven steek en in deze e Chain space ik ga een stokje breien twee lossen en in dezelfde ruimte een stokje en op deze manier gaat deze waaier een beetje meer open nu ga ik deze steek doorgeven zonder te breien en in deze die hier is in reliëf als het reikend is om te zien dat je overeind blijft dit ga ik breien in hoog punt ik ga deze steek doorgeven zonder te breien en op de ketting brei ik hoog punt twee lossen en in dezelfde ruimte een hoog punt dus biden ik ga deze steek doorgeven zonder te breien en ik brei de reliëfsteek opnieuw ik passeer niet-geweven steek en aan de ketting ga ik hem openen zodat ze het goed kunnen waarderen ik brei twee hoge punten en in dezelfde ruimte hoog punt Ik passeer non-woven steken en verlaat het punt dat in reliëf staat Hoog punt in reliëf en zo blijf ik over hoe deze waaiers worden gevormd, dit zal ik herhalen tot het einde hiervan is al ronde nummer 3 , hier sta ik op het punt om deze ronde nummer 3 af te maken, ik zal het onthoudpunt overnemen zonder k hoog punt twee lossen nitting en in dezelfde ruimte of hoge haak nu ga ik naar de laatste steek dit is niet de laatste hoge haaksteek nu gaan we voor ronde nummer 4 123 ronde 4 ik maak twee lossen ik ‘ ik ga deze steek hier doorgeven zonder te breien en op de lossen werken we altijd aan de lossen Ik brei twee lossen, sorry twee stokjes dus twee stokjes een losse en in dezelfde ruimte twee stokjes op dezelfde plaats nu ik passeer deze steek zonder te breien en hier deze steek die aan de verkeerde kant in reliëf is nu zal ik het nemen en ik ga het van onderaf breien, ik geef de steek door zonder te breien en onthoud dat altijd op de kettingen twee hoge punten een ketting en in dezelfde ruimte twee hoge punten Ik ga niet-gebreide steken doorgeven en deze die De andere kant is een verhoogd punt, ik neem het van onderaf en aan de andere kant blijft het zo, ik zal kijken of ik het zo kan zien en dan ga ik snel verder met het proces , maar eerst ga ik een beetje stof halen en jij bent nu ik passeer waar ik de ketting heb en ik herhaal twee dubbele stokjes een losse en twee dubbele stokjes in dezelfde ruimte volgende stap zonder te breien en die in reliëf Ik neem het vanaf de onderkant en dit tot het einde is dat het al ronde nummer vier is hier ik sta op het punt de ronde af te maken Ik ga verder naar waar ik de kettingen heb Ik brei hoog haak hoog haak een ketting en in dezelfde ruimte hoog haken en hoog haken en hier maak ik de randsteek nu heb ik 1 2 3 4 ik ga ronde nummer 5 doen twee lossen voor deze volgende ronde een twee drie vier wordt ronde nummer vijf met de twee lossen Ik ga twee steken doorgeven zonder te breien en waar ik de ketting heb brei ik 2 stokjes een ketting en in dezelfde ruimte 2 stokjes Ik ga deze 2 steken doorgeven zonder te breien tot waar ik de reliëf heb Ik neem het en laat het in verhoogde steek stap 2 steken ik ga naar waar ik het heb losse en herhaal 1 en twee hoge haakjes een losse en laat in dezelfde ruimte twee hoge haakjes over en ik ga twee steken doorgeven zonder te breien tot waar ik het hoogtepunt heb en ik brei

weer een hoog punt in reliëf Ik passeer twee steken Ik ga op de ketting links twee hoge punten een ketting dezelfde ruimte twee hoge punten en ik ga deze twee steken doorgeven naar waar ik het verhoogde punt heb en ik brei het hoge punt goed, kijk vrienden en vrienden deze ronde Het is hetzelfde als de vorige ronde, alleen dat in de ronde aan de verkeerde kant nemen we het reliëfpunt van onder en aan de voorkant nemen we het punt tussen vrij, dan moet ik in dit geval hebben 6 min of meer zonder min of meer zes gelijke toeren, dus ik ga vijf tot zes toeren breien en kom terug om verder te gaan met het proces hier omdat er geen veranderingen zouden zijn en er geen toename of afname zou zijn, het zal altijd de hetzelfde onthoud alleen als je aan de voorkant zit Je neemt je punt in reliëf en als je aan de achterkant bent, neem je dit punt van onderaf Ik wil je laten zien wat ik heb voordeel, kijk, we beginnen hier in deze ronde hier ja of in deze, omdat het voor hen gemakkelijker wordt om te laten zien en dan beginnen we met 2 high crochets fans van 2 high crochets en 2 high crochets in totaal ik heb hier 1 2 3 4 en 5 ronden ik heb in totaal nu na deze vijf ronden hebben we gekeken naar 1 2 3 4 5 6 7 8 ronden in totaal maar wat ik wil dat je ziet is hier 1 2 3 4 en 5 ja nu ga ik verder dit wordt mijn ronde nummer 9 twee kettingen Ik ga hier in het midden passeren en deze keer ga ik drie stokjes breien hier twee lossen en drie hoge punten in dezelfde ruimte nu in plaats van twee gaan we omhoog naar drie Ik passeer twee punten en ik zal altijd gaan waar ik de opluchting heb en ik brei mijn hoogtepunt weer in reliëf ik haal deze twee steken ik ga over de ketting en brei 1 2 twee lossen en in dezelfde ruimte een twee en drie stokjes ik passeer ik heb de verhoogde steek en dit proces moet worden herhaald totdat de hele toer is klaar onthoud dat we al in toer negen zitten. Eenmaal klaar en op de terugweg maak ik de steek op de e dge en kijk hoe ik Het was in deze toer nu is dit toer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ik ga voor toer 10 Ik laat twee lossen draaien en ik ga deze drie steken doorgeven waar ik heb de twee lossen en daar ga ik 1 2 en 4 twee lossen breien en in dezelfde ruimte brei ik vier hoge haken die het materiaal me had gevangen 1 2 3 en 4 1 2 3 4 1 2 3 4 scheiding van 2 ik ben ga hierheen verhuizen naar waar ik het verhoogde punt heb en deze keer is het niet in reliëf, dus ik moet het vanaf het onderste hoge punt breien Ik ga terug naar waar ik de kettingen heb en herhaal hetzelfde proces 1 2 3 en 42 kettingen en in de videoruimte 1 3 en 4 en ik geef deze drie steken door en ik ga de reliëfsteek breien die deze keer overeenkomt om hem vanaf de onderkant te breien en zo blijft hij Ik zal deze toer voltooien die al rond is nummer 10 eenmaal klaar en bij mijn terugkeer kijk hiernaar ik blijf bij 4 nu ga ik twee kettingen omhoog en ik ga voor de laatste ronde ik ga voorbij de 4 punten naar waar ik de kettingen heb en daarin ga ik beginnen 1 2 3 4 5 7 8 9 en ik ga het doen Ik ga naar het hoogtepunt en weef een hoogtepunt en zo zal ik blijven Ik ga terug naar de volgende 1 2 3 4 56 78 9 en 10 10 hoge punten en ik ga terug naar waar ik het verhoogde punt heb en ik brei het hoogtepunt en kijk hoe het zal zijn in deze laatste ronde, dus ik ga voltooi mijn hele ronde tot nu toe omdat ik mijn ronde hier heb voltooid en het Vervolgens ga ik een materiaal terugtrekken en dit beetje verliezen, hij geeft het aan mij, zo zal het blijven, kijk, dit is hoe een circulaire structuur Ik ben deze keer, want met ja, nou, we gaan snel verder met het proces, we laten het hier in afwachting. deel Ik ga verder met het volgende proces hier ga ik een beetje lijm plaatsen je kunt siliconen gebruiken of lijm die is voor de kleding van je voorkeur en in dit deel van hier wat ik ga doen is dat ik ga om deze tip door te geven en dan ga ik hier en daar naar boven als ze beseffen dat het Hé is, dan de lijm pakken, zodat dit deel goed past, goed gesloten en als je dat liever hebt, kun je helemaal naar boven gaan de bovenkant en we gaan gewoon invullen, ik draai en vul
[Música] hier ben ik bijna klaar en nog een keer omdat ik een beetje lijm in dit deel ga doen en ik ga hier verder sluiten Ik weet niet of het een goed idee is om het einde te sluiten iemand is er bijna, jij beslist en zodra we heb het hier de sluiting en ik ga een beetje terug zodat alles goed vastzit en hier kan ik het terugtrekken het is de helft of dit en lasa ik en klaar nu hebben we onze stokken bedekt die we gaan gebruiken en nu zijn we dat gaan gebruiken is er maar één per bloem [Música]