sokken breien versterkte hiel

Heb je willen leren haken, maar weet je niet waar je moet beginnen ?? Dit is de video voor jou! Dit is een spraakzame video die vertelt waar je moet beginnen met je …
video van vandaag pak een kopje koffie ik heb de mijne lekker deze video is voor haaksters die willen leren haken, maar niet weten waar ze zo vaak moeten beginnen als mensen zeggen dat ze willen leren haken of ze nemen contact met me op omdat ze een foto hebben gezien van iets gehaakt en ze zeggen dat ik dat wil maken of ze willen gewoon weten hoe of hebben ze altijd al willen doen of wat dan ook, deze video gaat stuk waar je een paar van mijn tips en trucs moet beginnen en dan zal mijn beschrijvingsvak al mijn links bevatten, dus ik heb heel veel haakvideo’s gemaakt die zijn gericht op beginners, absolute beginners en vervolgens zelfverzekerde beginners, dus dat is een beetje drie verschillende categorieën en ik zal alles in een blogbericht hebben allemaal mooi en netjes zodat je alles hebt wat je nodig hebt om te beginnen oké, dus het eerste dat ik wil delen is de garenkeuze, dit is enorm, want als je dat bent eerst leren hakenje zou naar de garenwinkel kunnen gaan en je ziet al dit mooie garen, maar het meeste moet je niet kiezen voor je eerste projecten en dat is omdat je wilt kunnen zien wat je doet, dus er is veel garen dat er zo uitziet super pluizige of erg donkere kleuren of iets met veel textuur ik bedoel dit is prachtig garen maar je moet dat niet kiezen voor je eerste project oke want je maakt jezelf gek je zult in staat zijn om te zien wat je aan het doen bent en je zult gefrustreerd raken, dus je wilt zoiets meer kiezen, een standaard kamgaren van maat vier en je wilt iets kiezen dat een mooie kleur is waar je geen hekel aan hebt om naar te kijken en iets in een soort van een middelmatige kleur zo leuk deze kleur is geweldig omdat je kunt zien wat je doet het is niet te licht niet te donker en als je je garen kiest, kies dan ook iets goedkoops, want elk garenbedrijf heeft een lijn als deze een standaard kamgarengewicht weet je rood hart super red een rood hart met liefde is geweldig vanna’s keuze van het leeuwenmerk de joanne een grote draai um alle garenfabrikanten hebben ze je zult het heel gemakkelijk kunnen vinden mijn absolute beginnersproject waar ik naar ga linken hieronder is een washandje, dus katoenen garen is daar geweldig voor omdat we alle basissteken in dat project doorlopen, dus een katoenen garen is geweldig, dus als je naar de garenwinkel gaat, ga je je garen uitkiezen voor kies nu gewoon een bol garen en de bijpassende haakmaat, laten we beginnen met klein goed, dus dit garen ga je kijken naar de verpakking alle bedrijven hebben dit maakt niet uit van welk merk het is um dit is een haak of een zes millimeter dus dan ga je naar het garen het haakgedeelte en pak je de haak die hoort bij het garen dat je hebt uitgekozen mijn favoriet zijn de klaverhaken ik vind hun hele rij haken leuk, dus als je klaver tot je beschikking hebt, neem dan die maar als je iets anders wilt krijgen, is dat helemaal primaik heb ook links hieronder naar degene die ik suggereer, maar je weet gewoon dat je je best doet een haakmaat wordt een paar dollar dit is letterlijk een investering van minder dan tien dollar in het leren haken van deze bol garen is 399 een haak gaat ongeveer vijf dollar kosten, afhankelijk van of je een set krijgt en dat is alles wat je nodig hebt om te beginnen, want ik heb video’s om je te helpen met de rest, dat is waar je wilt beginnen met het kiezen van je garen en je haken en je projecten oké, dus je wilt op zoek naar absolute beginnersprojecten oké, dus ik raad aan om te beginnen met een washandje of een sjaal, want beide projecten zijn gemaakt in een rechthoek of een vierkant waar je niets in doet de ronde doe je geen fancy steken en dat kan een soort kleiner project zijn waar je wat vertrouwen in kunt krijgen en dan een soort van sprong in iets anders begin niet met een deken want ik heb geen nieuws voor je je eerste uh-haakproject zal eruit zien raar oke dus ik wil je verwachtingen stellen dat je eerste haakproject een beetje raar zal zijn daarom denk ik dat een washandje geweldig is omdat een washandje nog kan functioneren als het er raar uitziet het is oke dat is volkomen normaal je bent een beginner jij ben net aan het leren hoe je het moet doen, dus ik raad iets aan dat je gewoon onder de knie kunt krijgen weet je ontspan veel plezier ermee ik vertel mensen altijd dat het voelt alsof je edward schaarhanden hebt in het begin weet je zoals in die film waar hij is zoals niet zeker weten wat hij met zijn handen moet doen, dus zo voelt het als je voor het eerst een nieuwe vaardigheid leert die wat fijne motoriek vereist, het zal een paar keer duren voordat je dat spiergeheugen naar beneden haalt en het is oké als je ‘ weet je een beetje van ah ik weet het niet, ik snap het niet probeer niet alleen maar gefrustreerd te raken want dat is het ergste wat je weet ik wil niet dat je gefrustreerd raakt en zeg het dan weg en vergeet het allemaal samen je weet dat we willen doorgaan m continue vooruit um en leren hoe goed dus dat is mijn aanbeveling nieuwe crocheters als je wilt ik wil leren haken waar moet ik beginnen soms zullen mensen zeggen oh maar ik zie echt deze hoed of ik zie deze deken of ik zie dit ding dat ik echt wil maken en je stuurt me er een foto van en het is als oké, dat is geen beginner, oké, dus als je eenmaal je eerste project een washandje of een sjaal of iets dergelijks hebt gemaakt, dan kun je vriendelijk zijn van afgestudeerden tot projecten voor beginners of projecten voor gevorderden, hangt gewoon een beetje af van hoe goed je het project hebt gedaan en hoe je voelt dat het gaat haken niet voor iedereen zal zijn breien niet voor iedereen is naaien is niet voor iedereen borduren er zijn zoveel knutsel- en textielprojecten dat je kunt maken het is oké als haken niet jouw ding is dat is helemaal goed ik wil gewoon dat je alle tools hebt die je nodig hebt om dat uit te zoeken, dus het is oké om te gaan in babystapjes juiste babystapjes kijk hoe het gaat, dus als je dit ene project ziet, spring dan niet meteen in een project dat te geavanceerd zal zijn, want je raakt gefrustreerd en je geeft het misschien op en dan weet je dat dat niet goed is gevoel, dus we willen kleine babystapjes leuk vinden in een mum van tijd zul je in staat zijn om dat project te maken

goed, dus dit is een video voor mijn haaksters daarbuiten een klein woordje van aanmoediging gewoon om te zeggen dat je het kunt doen alsof het helemaal goed is we gaan het samen doen ik zal je leren ik zal je weer helpen in het beschrijvingsvak zegt ik heb op dit moment honderden en honderden video’s gemaakt, dus ik heb veel van deze bronnen al voor jullie ingesteld, maar ik wilde een video maken om egoïstische redenen omdat mensen me vaak een bericht sturen en dat zijn zoals ik weet niet waar ik moet beginnen ik weet niet wat ik moet doen en eh, dus dit wordt een geweldige video om je naar toe te sturen en dan heb je alles op één plek, we willen het juiste naaien krijgen we willen om dat te bereiken willen we er nu aan beginnen het andere met haken um mensen hebben de neiging om erg strak te naaien als ze voor het eerst haken, dus je zult me ​​vaak horen in mijn video’s ik zal zeggen oké ontspan laat je schouders zakken haal diep adem voel je comfortabel en als je aan het haken bent, trek dat garen niet aan, laat de haak het doen voor jou werkt en als de haaknaald niet goed werkt, moet je misschien je garen aanpassen of je haaknaaldmaat aanpassen, maar als je constant je garen strakker maakt, wil je ook niet dat het te losjes-goosey is, omdat je wil kunnen zien wat je doet, dus daar is een beetje een balans mee en het is gewoon uitproberen en zien hoe het gaat ik denk dat mensen vaak gespannen raken en dat ze het leuk vinden om te doen het is perfect en hun steken zijn zo strak en het is net alsof het stressvol wordt we willen niet dat het stressvol is willen dat het ontspannend is dit is een meditatief vredig project oke en veel van mijn tutorials die ik leer zijn bedoeld zoals een film kijken of in de woonkamer zitten met je familie er komt niet veel bij kijken ik doe niet veel super ingewikkelde dingen omdat ik dat soort dingen persoonlijk niet graag doe ik ben graag in staat om dit een beetje deel uit te laten maken van mijn dagelijkse leven met mijn familie hoop ik deze vide o was behulpzaam om je een overzicht te geven gewoon iets om je op weg te helpen mijn grootste ding dat ik beginners vertel ik wil gewoon zeggen dat het oké is het is oké we gaan het uitzoeken en is niet zo waar in het leven ja zo waar ook in het leven, dus dat is alles voor de video van vandaag gewoon een snelle kleine spraakzame video um een ​​plek een beetje springend plek een sprong van plek voor je haakwerk er komen meer haken uh tutorials, evenals naaien en quilten als je ook in dat soort dingen borduren dat is alles voor de video van vandaag proost ik zie je in de volgende gelukkig haken