SOKKEN EN SCHOENEN MAKEN VOOR ALLE VOETNUMMERS!! SOKKEN MAKEN LAARZEN LAARZEN MET TWEE SPIEZEN

SOKKEN EN SCHOENEN MAKEN VOOR ALLE VOETNUMMERS!! SOKKEN MAKEN LAARZEN LAARZEN MET TWEE SPIEZEN

Hallo, de twee spiesjes en laarzen van vandaag zijn gemaakt voor mannen en vrouwen, sokkenlaarsjes voor alle voetmaten !! Met twee spiesjes, sokken, laarzen, laarsjes, modelbouw…
(Muziek) Welkom op mijn YouTube-kanaal "Trucs die je doen glimlachen" Allereerst, hoe gaat het met je? gaat het goed met je? Ik hoop dat jullie allemaal heel, heel goed zijn. In de brei-uitleg van vandaag zullen we samen een heel praktisch en eenvoudig soktekenmodel maken. Ik wens je gezonde en gezonde dagen. Ik hoop dat het een nuttige video voor je zal zijn. Ik heb een effen kleur bootie-garen gebruikt. Er zijn naalden van 3 millimeter en een schaar. We nemen de sokschoenen apart. Het soklaarsmodel is geschikt voor alle soorten voetmaten, maak gewoon meer steken als je voeten breed zijn, laten we meer lussen plaatsen aan de spies, ik brei 50 lussen draad in mijn nek, je kunt beginnen tijdens het breien, ik gooi de lussen en voltooi in 50 lussen Ik brei de andere twee lussen omgekeerd, steek mijn draad in de rug, maak los de lus en brei twee lussen in 1. Ik brei de resterende drie lussen omdat de lussen in de eerste rij strak zijn, ik heb net gebreid, het kan een beetje moeilijk zijn om te breien, nu ben ik aan de voorkant van het breien, ik ben aan de onderkant van het breiwerk, een lijn is de voorkant van dit breiwerk, als je de eerste lus hier neemt zonder de eerste lus te breien, zal ik de lussen breien zoals ze verschijnen, de andere twee lussen worden omgekeerd, ik zal brei deze lussen in omgekeerde volgorde, ik brei 2 lussen als gewoon breiwerk. k ziet eruit als een eenvoudig breiwerk, ik brei ze weer achterstevoren, we breien de lussen zoals te zien, we breien twee eenvoudige breigoederen, twee lussen en twee lussen als twee eenvoudige gebreide kledingstukken, twee gebreide kledingstukken twee eenvoudige gebreide kledingstukken twee gebreide kledingstukken op deze manier, dit is hoe het rubberen breipatroon wordt gemaakt en ik voltooi die rij Het breien is voltooid tot het einde van de rij. Er worden twee platte gebreide kledingstukken, twee averechte gebreide kledingstukken, twee platte gebreide kledingstukken en twee averechte gebreide kledingstukken uitgevoerd. De achterkant en voorkant van het breiwerk worden gebreid in de dezelfde manier.We zullen breien zoals wanneer we de lussen zien. Als we het averecht zien, breien we een eenvoudig touw; we breien twee averechte voor- en achterkant van het breiwerk, we breien twee soklussen en we passen het elastische model toe. Ik heb in totaal 34 cm gebreid. Ik heb het soklaarsmodel op deze manier gebreid. Ik heb er een gebreid van hen als twee lussen en twee eenvoudig breiwerk. Laten we er nu een samen meten, ik brei 34 cm in de lengte van dit deel Als je wilt dat het te dik is, buig ik het naar achteren zodat je nog meer in inches kunt breien nu hier is de voorkant van het sokkentekenmodel, ik doe het zonder de eerste lus te breien, er zijn twee achterste lussen, ik brei er twee, kijk, er zijn twee rechte lussen, ik brei ze allebei samen, er zijn twee achterste lussen, ik brei de twee aan elkaar, twee averechte lussen ja ik brei rechte lussen aan elkaar ik brei als een universiteit er zijn twee achterste lussen ik brei er twee omgekeerd brei ertussen ik brei twee van de rechte lussen samen ik brei er een ik brei twee averechte lussen als laatste twee averechte breien laten we zo verder gaan ik brei twee lussen brei als een canvas laatste nog een lus over ik brei als canvas dit is de voorkant van de vlecht nu de achterkant van de vlecht Ik ga vanaf hier naar de eerste steek, ik brei de volgende steek, ik brei de volgende steek, ik brei de volgende steek, ik brei de volgende steek, ik brei de volgende steek , ik brei de volgende steek als een lus, en ik brei de volgende lus, averecht averecht, brei de lussen, laten we dan een voor een breien, nu sta ik voor het breien, ik doe de eerste weer een zonder te breien lus, gevolgd door een achterwaartse lus en een rechte lus beide samen n Ik brei als een enkele draad Ik heb een achterste lus en een rechte lus Ik brei beide samen als een enkele draad Laten we twee lussen in één draad breien en we komen aan het einde 2-4-6-8- 10-12-14 lussen aan de linkerkant breien ziet er zo uit, nu ga ik naar de achterkant van het breiwerk aan de achterkant van het breien, neem de eerste lus zonder te breien, brei de andere twee lussen, brei de andere twee lussen opnieuw, brei de andere twee lussen, brei de lussen binnenstebuiten, brei twee lussen naar achteren, brei deze twee lussen naar achteren, brei deze twee lussen terug op deze manier. of we breien als twee lussen lussen, brei de laatste lus als laatste, hoeveel lussen zijn er nog over als een rechte look 2-4-6-8 acht lussen ik laat de lussen hier nu ik knip de draad lang genoeg om het patroon te naaien ik die en steek de draad door het oog van de naald ja, ik steek de draad door het oog van de naald ik knip de draad lang af ik steek de resterende lusjes hier op de naald een voor een ik trek de draad op deze manier want ik ga het soklaarspatroon van achteren naaien ik draaide het model om Ik maakte het model kleiner, ik naaide de bovenkant ervan met behulp van een naald, kijk, ik zal het model ondersteboven naaien, dat wil zeggen, goed breien omdat het een rubberen gebreide look heeft, ik neem de laatste twee samen, laten we daar een model naaien, de laatste look, zo ben ik klaar met het naaien van de sok laarsmodel, ik draai de platte kant van het model, kijk, vingertop echt Het is heel mooi, het stoort je voeten niet, je kunt het lang gebruiken als je wilt. Je kunt het model gebruiken als je wilt. Je vouw het terug omdat het een rubber gebreid model is. Het is toegevoegd aan het einde van de video, welkom bij de volgende video’s, pas goed op jezelf, ik zou heel blij zijn als je je abonneert op mijn kanaal, ik wacht op je likes en steun, tot ziens