VERSPREIDENDE PIJNBOOMBOMEN BREIEND MODEL MAKEN

Hoe dennenbomen breipatroon te strooien?

Ik blijf regelmatig nieuwe en andere breimodellen met jullie delen. Voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe modellen gemaakt met naaldbreien, probeer ik de gedetailleerde constructiefasen van verschillende breimodellen te vinden en te delen. Het breimodel dat ik je vandaag wil laten zien is strooi pijnbomen breipatroon het zal zo zijn.

Er zijn veel kledingstukken die gemaakt kunnen worden met naaldbreien. Dames proberen nieuwe en verschillende modellen te vinden die ze kunnen gebruiken bij het breien tijdens het maken van deze breisels. Ik wil nieuwe en verschillende modellen met je delen zodat je stijlvolle breimodellen kunt maken.

VERSPREIDENDE PIJNBOOMBOMEN BREIEN MODEL MAKEN
VERSPREIDENDE PIJNBOOMBOMEN BREIEND MODEL MAKEN

Verspreiden dennenboom breipatroon Een zeer stijlvol model dat opvalt door zijn uitstraling. Het kan worden gebruikt bij de productie van damesvesten, vesten, truien en blouses, maar ook bij de productie van truien, vesten en jassen die kunnen worden voorbereid voor kinderen.

Dit model, dat eruitziet als een dennenboom, is gevormd in een driehoek. Dennenboom vlecht model- Het is gebouwd op 10 lussen. Het hele model bestaat uit 16 rijen.

Volgens de breiklus die u wilt doen, moet het aantal lussen dat u ontvangt 10 zijn en zijn veelvouden. Bovendien moet u de startlus nemen door rekening te houden met het aantal lussen dat u aan de randen laat.

Voordat u het model installeert, kunt u het desgewenst in een band maken. Voordat je blouses en truien maakt, kun je rubber maken en vervolgens een model installeren. Elke bestelling van het model wordt in de video in detail uitgelegd en u kunt de constructie van het model in korte tijd leren als u hier volgt.

Bestrooi het breipatroon van de pijnboom U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCJ_hTFXMsf24uw1NgUDT_Pw