Hallo!

Het is tijd om een ​​oude outfit die we niet meer dragen te heroverwegen, dat wil zeggen aan de zijkant van onze kast!

We breien een stoffen vest!

Materialen

Fabricage

een) Allereerst maken we patronen op de stof van elk vest dat we gebruiken.

2e) We breien haakwerk en dekenbreien rond de stof en voegen de stukken samen.

3) Daarna gaan we ons model toepassen. In de eerste rij trekken we 6 kettingen en slaan we 2 steken over en maken we een frequente naald. Evenzo gaan we op deze manier door tot het einde van de lijn.

4) 2e. Op een rij trekken we 6 kettingen en gaan omhoog en maken een frequente naald in het midden van het onderste gat. We trekken weer 6 kettingen en maken een frequente naald in het midden van het gat aan de zijkant. Zo gaan we door tot het einde van de lijn.

5) 3de plaats We trekken aan 6 kettingen en gaan omhoog en maken een naald in het midden van het onderste gat. We trekken weer 6 kettingen en maken een frequente naald in het midden van het gat aan de zijkant.

6) We wikkelen de kop van ons haakwerk een keer en maken een driedubbele leuning in het gat aan de zijkant. We trekken aan 3 kettingen en bevestigen deze aan de leuning die we met een frequente naald hebben gemaakt. We wikkelen de kop van ons haakwerk in hetzelfde gat en doen hetzelfde proces opnieuw.

7) Na een totaal van 5 leuningen Trek 6 kettingen uit we repareren het met een frequente naald in het volgende gat.

8) Door op deze manier te herhalen, gaan we naar het einde van de regel.

9) In de 4e rij, net als in de 1e rij, trekken we 6 kettingen en maken we gaten. We maken gaten door de kettingen vast te maken aan de 2e en 4e leuning waar leuningen zijn.

10) Door dit model toe te passen, breien we het vest totdat we de gewenste kleur hebben bereikt.

Ons vest is klaar! 🙂