Tig-Isi-Flats-Booties-Making

Zeer stijlvolle stenen ballerina’s voor bruidsschat

Vandaag is een erg stijlvol babet slofjes makenik Ik wil laten zien Deze ballerina’s, die zeer stijlvol en flitsend zijn, zijn een model dat een sterke indruk zal maken in bruidsschat. Ik zal je de gedetailleerde constructiefase van deze babet-schoenen geven met een videoverslag.

Ik probeer vaak om plattere booties-modellen met jullie te delen. Eerder gemaakt met zowel haakwerk als naaldbreien ballet booties modellen Ik liet zien Wie bruidsschat voorbereidingen treft, kan ook een kijkje nemen bij de modellen die ik eerder heb laten zien.

Ik zal het je vandaag laten zien Stenen model balletschoenen Een model gemaakt op een vilten basis. Natuurlijk kunt u, als u wilt, de basis van dit model zelf voorbereiden met gehaakt kant. Maar als je het op een vilten zool maakt, kun je het voor een langere tijd gebruiken en kun je in een kortere tijd babette maken zonder te proberen een zool te maken. Bovendien, als het op een vilten zool is gemaakt, ziet het eruit als een schoen, dus het ziet er in dit opzicht eleganter uit.

Gehaakte ballerina maken Hier wordt Nako-diamantgaren gebruikt. Als je wilt, kun je dit ballet maken met normale breigaren of slofjes. Maar met dit touw is het ballet stijlvoller. Nummer 5 crochet wordt gebruikt als haakwerk. Voor de slofjes wordt een vilten zool gebruikt in overeenstemming met je voetmaat. Kant-en-klare stenen ornamenten werden gebruikt om de slofjes te versieren.

Gehaakte stenen balletschoenen U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCurfH69JEGHIKMNzSkA90Dw