der neuen baby stricken modellen
Süreyya-Cicegi-vezelmodel

Constructie van het model Süreyya bloemvezel

Vandaag wil ik je een zeer stijlvolle modelbouw laten zien. De persoon die dit vezelmodel ontwierp, gaf het leven een eigen naam en zeker bloemvezelmodel benoemd als. Het model is een zeer stijlvol en flitsend vezelmodel.

Graag wil ik de constructie van een zeer stijlvol tweekleurig vezelmodel met jullie delen. Hier worden gele en witte vezeldraden gebruikt voor dit vezelmodel, dat opvalt door zijn uiterlijk. U kunt verschillende vezels krijgen door deze vezel in de gewenste kleuren te maken.

Modelbouw van vezels begon vanuit het midden. Hoewel het model begint als een gesneden klassieke vezel, wordt elke bloemschijf afzonderlijk gemaakt in de volgende fasen. Het vezelmodel, dat begint in een ronde vorm, wordt in enkele rijen verwerkt en de productie van individuele plakjes wordt gestart.

Surrey bloemvezelmodel Elke bloemschijf wordt een voor een gemaakt. Hier worden de plakjes eerst vergroot, daarna wordt het aantal verkleind en wordt een bloemschijfje verkregen. Hoe je dit onderdeel moet doen, wordt uitgelegd in de video.

Nadat het middelste deel van het vezelmodel is gemaakt met de gele draad, is het tijd om de randen te maken. Hier werd de constructie van het model voortgezet met witte vezeldraad. De openingen tussen de plakjes worden opgevuld en een stijlvolle uitstraling wordt bereikt.

Hoewel het vezelmodel stap voor stap vordert, is het een zeer stijlvol en zeer eenvoudig model om te maken. Zolang de uitleg in de video wordt gevolgd, kan het vezelmodel in korte tijd worden afgerond.

Surrey bloemvezelmodel U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.