Cucuklara-sweatermodel met raglanmouwen voor heren

Sweatermodel voor jongens gemaakt met naaldbreien

Vandaag wil ik je een heel stijlvol sweatermodel laten zien dat je voor jongens kunt maken. Dit sweatermodel gemaakt met naaldbreien is een model dat je kunt maken voor jongens van alle leeftijden. Ik zal de gedetailleerde constructiefase van de trui presenteren als een videoverslag.

Voor jongens trui patroon met raglanmouwen Een model gemaakt met eenvoudige naaldbreitechnieken. Iedereen die weet hoe hij naalden moet breien, kan deze trui maken. Wie het niet weet, kan dit stijlvolle sweatermodel maken door de video hier te volgen.

Terwijl 2 bollen effen kleur werden gebruikt bij de productie van truien, werd een mousse-draad gebruikt in 1 bol. Hier is een mooie harmonie bereikt tussen de twee kleuren. Je kunt dit sweatermodel ook voor meisjes maken. Als je kleuren kiest die geschikt zijn voor meisjes, ontstaat er een zeer stijlvol sweatermodel.

Patroon van de trui van de jongen een klein zakje aan de voorkant voor de gedetailleerde versiering. Het kraaggedeelte is gemaakt om nek-nek te zijn en er wordt een touw doorheen gevoerd. Op deze manier ontstaat er een mooi beeld. Op de mouwen wordt een aparte lucht aan de sweater toegevoegd door een model met raglanmouwen te maken.

Het sweatermodel dat je hier ziet is eigenlijk een geschikt sweatermodel voor alle leeftijden. Als je hier het gedetailleerde constructieproces leert, kun je deze trui in elke gewenste maat maken. Omdat de bouwfasen van de trui in de video in detail worden uitgelegd, kun je deze trui zonder problemen maken.

Patroon trui met raglanmouwen voor jongens U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCJJVvVVl_puXabcWEwcG_tg