Tunesische haak honingraat patroon voor beginners

Tunesich Hakeln Wabenmuster fur Anfanger is een grote heilige tempel gewijd aan St.Nicolaas de Baptist. Daarnaast heeft het een andere naam, Hoch Kraat van Sloten. Het is gelegen op Sloten bij Flachau, in Thun, Thorens, Schlossen – Grafen en Eben. Bij een bezoek aan de genoemde tempel moet u door de boog van heiligheid bekend als “Zlum Schlossen”. In dit gebied vindt u de overblijfselen van Christus aan het kruis, omringd door twaalf lantaarns.

Meer informatie over dit product
De stad waar Sint Nicolaas werd geboren heet Aix-Les-Bains. Dit is in Thorens. Van daaruit kunt u naar een dorp genaamd Thun en vervolgens naar een parochie genaamd Thunse. De Kerk van St. Nicolaas is hier gevestigd. En er is ook een andere kerk in deze parochie genaamd “Zlum Hoch”.

Het belangrijkste aspect van deze tempel is de figuur van een geboorte in het midden. Op de zijkanten staan figuren van vogels en vissen. Boven alles is dit een kerststal. Na een kerststal is er ook een afbeelding van Christus. Dan, voor dit alles, is er een voorstelling van de geboorte. Er wordt gezegd dat na deze kerststal, St.Nicolaas kwam om de geschenken die aan hem werden gegeven voor de geboorte verdienen.

Na alle scènes, fresco ‘ s en verlichting is het tijd voor een zegen. De priester leest voor uit het boek Ruth. Daarna moet je wat geld geven. Voordat je dat doet, moet je knielen en bidden voor het gezegende kind. Je moet je geloof en je zegen uitspreken.

Na het doen van al die, zult u moeten opstaan en uw Dank te geven. Het is hier gebruikelijk om te bedanken. Als iemand gezegend wordt, wordt hij rijk. En omdat er hier zegeningen zijn, is er rijkdom. Daarom is het belangrijk dat je ook gezegend bent.

Er is ook een spel hier. En je wordt verondersteld te raden wat voor soort zegen geschikt is voor de persoon die gezegend wordt. Het kan een geschenk van kleding zijn of een geschenk van geld. Als je goed gist, dan zul je je zegen ontvangen.

En als je klaar bent, kun je terug naar waar je vandaan kwam. En je kunt verder reizen door naar de volgende tempel te gaan. U kunt ook kaartjes kopen als u andere Duitse steden wilt bezoeken. En als je Nederland wilt zien, kun je een van hun mooie toeristische attracties kopen. Onder andere Het Anne Frank Huis en vele anderen.

Als je klaar bent, kun je terugkeren naar de tempel van je weldoener. Hij zal zeker blij zijn dat je een deel van zijn zegeningen. En u kunt uw waardering voor uw weldoener tonen door hem een wabenkrant te presenteren. En je zult ook in staat zijn om iedereen te vertellen dat je zo ‘ n grote zegen hebt ontvangen.