Two-Fog-Made-With-Beard-Boot

Zeer stijlvolle bebaarde huislaarzen gemaakt met twee spiesjes

Het is een zeer stijlvol product dat u in de winter in uw huis kunt gebruiken en aan uw dierbaren kunt geven. baardlaarzen maken Ik wil laten zien Dit model laars gemaakt met twee spiesjes is een model dat we in korte tijd gaan maken en afmaken.

Ik blijf je breiwerken laten zien die je in de winter kunt gebruiken. Vandaag laat ik je een laarsmodel zien dat erg stijlvol is en heel eenvoudig te maken. Degenen die nieuw zijn met breinaalden, kunnen dit bootmodel, dat wordt gegeven met een gedetailleerde constructiefase-video, gemakkelijk doen door de uitleg hier te volgen.

Baardlaarzen met twee spiesjes Het breigaren dat voor de boot werd gebruikt, werd in twee lagen gemaakt en het voorste deel van de laars werd op deze manier gevormd. In het gedeelte waar de baard met touw is gemaakt, wordt een van deze twee lagen touw verwijderd en in plaats daarvan wordt een baard touw toegevoegd en op deze manier wordt het in twee lagen gebreid. Op deze manier werd een dikke laars verkregen. Hier wordt een bal van slofjesgaren, een baarddraad in een bal en een 4-cijferige spies gebruikt als spies.

Gemaakt in de vertelling in de video Laarzenmodel met bebaarde koord Gemaakt voor maat 38 voet. Als je op de uitleg hier let en de details leert kennen, kun je deze boot in elke gewenste maat maken. Je kunt dit botmodel zelfs voor kinderen maken.

Bebaarde laarzen hier is gekozen voor bruine draden. Als je wilt, kun je deze laars maken door een andere kleur voor de zool en een andere kleur voor de baard te gebruiken.

Baardlaarzen met twee spiesjes Je kunt de onderstaande video bekijken.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCurfH69JEGHIKMNzSkA90Dw