knitcorner #crochet #kitting #handmade #crochet #stich #knittigpattern #crochetbag #knitpatterns #easycrochet #crochet #handmade #crochet#stich …
Al mijn vrouwelijke geest van het Angry Corner-kanaal Hallo, welkom op mijn kanaal. Ik zal proberen de productiefase van 150 modellen uit te leggen. We zullen twee spiesjes proberen. Voordat we naar de video gaan. Als je niet op mijn kanaal bent geabonneerd, als je je abonneert en op het belletje klikt, word je direct op de hoogte gehouden van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en steun je me. Het is helemaal gratis om je te abonneren op mijn kanaal. Ik gebruik spiesjes nummer 3. We gebruiken het op Şırnak, zijn luxueuze Minnoş-dag. Ik ga nu een kort verhaal maken, dus ik ga een paar steken maken. 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Ik zal je 25 steken vertellen voordat ik begin, ik leg hier een knoop op deze manier en laten we beginnen, ik ben klaar om te gaan, we kunnen beginnen, ja, nu Ik leg geen rubber op de bodem, ik brei een rij zoals deze, en dan zal ik mijn model maken. Ik zal dit installeren Natuurlijk kun je de band maken die je wilt tot aan het onderste deel ervan. Op dit moment ben ik brei gewoon een rij effen breiwerk eronder om het model te vertellen inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven ja nu heb ik de laatste twee wetenschappen over Ik brei op de 12e nu bouwen we vanaf de voorkant van dit model. , Ik nam de randlus. Ik breide twee drie vier vijf vijf omgekeerde lussen, ik neem mijn touw naar achteren 1 2 3 4 5 recht we gaan het model 5 opzetten en al het spoor op de voorkant van ons model rechttrekken. Trouwens, ik heb het weer op mijn zij genomen, ik heb 1 2 3 4 5 achteruitsteken gebreid, ik heb mijn garen weer teruggenomen en weer 1 2 3 4 5 rechte steken gebreid. We breien als ers, we hebben de installatie van dit model vanaf de voorkant gedaan, kijk nu, er zijn 5 rechte lussen hier, er zijn 5 rechte lussen hier, we zullen het model op deze twee plaatsen opzetten. Moet ik de lussen breien achteruit, er is geen proces op de achterkant van het 3D-model. Schrijf je in. Ik brei alle gerechten op de achterkant. Ja, ik sta weer op de voorkant van het model. Ik heb vijf gelijke ruggen zoals deze genomen. Hier zijn er vijf recht steken. Hier zijn die twee drie vier en vijf vijf twee. Ik nam het weer van mijn zij. Je hebt vijf achteruitsteken. mP3 14 dit en ik nam de floss in de rug en brei weer 5 rechte steken 12 Ik nam de 5 steken aan de zijkant en achterkant ben ik aan het breien, maar we zijn klaar deze keer, kijk, zoals ik al zei, we zullen het model hier en daar opzetten, ik ga verder, op de achterkant van het model, yim edge loop Ik heb het breiwerk niet gebreid en heb ik alle volgende steken omgekeerd gebreid?Hier, dit is mijn model, de bouwfase is heel eenvoudig, er is niets verwarrend, jij bent het model, natuurlijk, jullie twee zijn niet duidelijk inschrijven en ik ga snel ik brei op de achterkant Ik ben aan het breien Ik vertel niets, ja nu op de voorkant van ons model Ik ga het model na deze rij nu vormgeven. vorm het model na deze rij. Ik neem deze zijlus van Mohammed. Ik neem mijn draad van mij. Ik brei weer 5 lussen aan de zijkant. Ik brei 5 lussen aan de achterkant, en ik’ ik brei er 5 recht Ik brei deze draad voor mij 5 ervan gingen recht Ik nam het op mijn zij en ik brei de 5 steken aan de zijkant abonneren ja nu zijn we klaar met deze rij, ik zal het je laten zien deze eerste rij daar, de eerste rij hier tellend, ik passeerde deze ene rij voor rubberen doeleinden, nu gaan we door met dit proces totdat we deze drie haroshes hebben, zoals je kunt zien, ik ging door met dit proces totdat ik 53 haro-dingen had gemaakt. Dit zijn 3 harosha’s. Ik denk, heb ik de randlus aan de achterkant van het model gekocht, laten we dit nog eens bekijken, ik heb mijn 5 lussen achterstevoren gebreid, nu zijn we op de plek waar we het model gaan bouwen, kijk, we breien de eerste van deze vijf lussen. Ik heb de vierde lus gebreid, heb ik er nog een vergroot? Ik heb de rechte V-lus gebreid, dat wil zeggen, ik zei het omdat het recht van de achterkant aan de andere kant is, kijk nu eens, we hebben verhoogd 1 2 3 4 lussen hier waar we ons model gaan bouwen Nu ga ik hier verder Ik ben weer achteruit aan het breien schrijf je goed in kijk deze vijf nog eens Ik ben waar de lus is, laat me je de eerste laten zien Ik maak een verhoging I ben de tweede aan het breien Ik meerder er een Ik brei 3 Ik brei een meerdering in omgekeerde richting Ik brei een vierde Ik maakte een meerdering en breide v rechte lus Zie hier nogmaals we hebben twee of drie of vier lussen vergroot Ik ben de lussen aan het breien weer aan de kant like dit abonneer abonneren kijk hier eens goed e we zullen een afbeelding hebben, nu zal het het model volledig vormen, ik nam die zijlus zonder te breien, ik nam mijn garen op mijn zij Er zijn hier vijf averechte lussen aan de rand, dus ik brei er vijf in omgekeerde volgorde. de rechternaald van onze voorste lus om deze te verwijderen en dan verwijder ik de lus die ik hier heb vergroot.

vertel me van de kant dat ik deze lus heb gebreid. Ik moet deze lus hier opnieuw nemen. Ik moet deze lus vanaf hier nemen en mijn lus eruit halen en deze lus weer op de linkermouw doen. Ik moet de rechtermouw kopen en doe hem weer uit. Ik doe deze lus weer op de linkermouw. Ik sla de platte lus ernaast over, kijk goed, ik ga verder. Ik heb deze lus weer vergroot. Ik ben de lus aan het breien van de achterkant. Moet ik deze lus weer nemen om hem hier vandaan te halen? Ik heb er onze laatste rechte steek zo over gedaan en deze zwembuik plat gebreid. Kijk, ons aantal steken is weer ons aantal rechte steken, dat is, één twee drie vier vijf. Wat, onze normale steken zijn niet dood, wat hebben we hier gedaan, we hebben onze steken gebreid die we vanaf de achterkant hebben verhoogd en hebben het model gevormd. dat aan mijn kant is en dit is degene in tussen Ik brei het garen weer, ik neem het garen weer terug, we zijn op de plek gekomen waar ons model staat, kijk, ik raak de primaire mm ertussen niet aan. Dus eerst, nu brei ik onze verhoogde steek van de achterkant zo, om deze steek te verwijderen, neem ik de rechter naald en verwijder deze. Ik heb de lus weer vergroot, ik heb deze lus opnieuw gebreid om hem te verwijderen, ik neem deze lus van onzin en verwijder het, maar ik zette deze lus terug op de lus, dat wil zeggen, ik sloeg de lus naast deze lus over, kijk nog eens, kijk, ik breide de lus die ik vanaf de achterkant verhoogde, ik nam mijn oorlogswerk van deze lus om hem er weer uit te kunnen halen en uit te doen heb ik dit proces nog een keer gedaan op de linkermouw Ik heb de platte lus ernaast over de draad overgeslagen en de laatste lus gebreid die ik vanaf de achterkant had gemeerderd dit is de strop voor jou We brengen het hier naar voren Vrienden, hier heb je een of twee drie of vier rechte lussen. Ik brei dit ook. Ik heb er 5 zodat we het model hebben gevormd, en ik brei de omgekeerde lussen aan de zijkant . Brei ik alle lussen nadat ik de lus heb gekregen? Abonneer 12 zoals je kunt zien, de constructiefase van het model is heel eenvoudig, we voltooien het model in de laatste twee rijen, kijk, ik zal je laten zien hoe je het tweede model weer op deze manier, kijk hier 1 2 3 wortelen We hadden weer een baan Ik kocht vijf steken Je had binnen, ik brei ze omgekeerd. Nu hebben we vijf lussen Kijk, je had deze 123455 lussen, je hebt het patroon, ik heb de eerste gebreid, ik heb een meerdering gebreid, ik heb de tweede gebreid, ik heb een meerdering gemaakt , ik heb de derde gebreid, ik heb een meerdering gemaakt, ik heb een vierde lus gebreid, ik heb onze rechte V-lus weer gekust, ik bedoel recht van voren, ik bedoel recht nu kwam ik terug bij het deel dat al het werk ertussen heeft en hier heb ik de achterkant gebreid en kwam op de plaats waar deze vijf lussen, dat wil zeggen, de modem, eerst, ik brei eerst, dan doe ik de meerdering, ik doe de meerdering, ik deed het omgekeerde, ik deed de meerdering, ik deed het omgekeerde heb ik verhoogd en ik heb deze randlussen gebreid Ik brei abonneren, ja kijk, het zal er zo uitzien. Nu zal het het model volledig van de voorkant vormen. En dan is ons tweede model klaar. Ik heb gebreid mijn bijgerechten, wat waren we hier aan het doen, we waren onze eerste lus aan het breien, dan breide ik de lus die ik van het karkas heb verhoogd, dan deze lus of rechter naald?Ik neem aan dat ik hem later in volgorde moet nemen mijn kennis te extraheren. a dit ik heb mijn steek niet opnieuw gebreid ik nam mijn sauswerk ik sla de volgende lus over we gaan verder Ik breide deze steek, ik deed hem af, ik deed de linkermouw van het cadeau aan, ik sprong over de lus ernaast, Ik heb de laatste lus aan de achterkant gebreid of Dit is de laatste lus die we hebben gemaakt, zodat ik hem er weer uit kan halen, ik heb deze fles opnieuw gekocht, ik heb de laatste lus gebreid. Ik sla er zo over. Nu heb je 4 lussen hier en ook ik brei dit, het is 5 jaar oud, kijk, het model is nu duidelijk, we breien ondertussen onze haroshes, blijf weer ondersteboven, eens kijken, het model is heel gemakkelijk te maken, zoals je kunt zien, het model is heel gemakkelijk te maken. Ik heb ook een stuk geprobeerd. Laat me je laten zien dat dit het grote stuk is dat we achter de camera hebben gebreid. Kijk, dit is ons model. helemaal hier beneden Dit is het kleine stukje dat je samen hebt gezien, als je wilt, kun je het model zo maken, zelfs zonder de band, ja, laat me je de achterkant van het model laten zien, wat kun je nu met dit model doen, laat me je vertellen je een beetje over hen, en je kunt sjaals breien van dit model, omdat je het opnieuw kunt breien tot aan de knoopsgaten van de moeder. Het is een heel goed model, zoals ik al zei, het is een oud model, je kunt het in moedervesten gebruiken als Nou. Het is een heel handig model dat je kunt gebruiken bij het maken van vesten. Zo zijn we aan het einde van een video gekomen. Ik hoop dat het een begrijpelijke video is. Tot ziens in de volgende video. Take care and bye

Leave a Reply