Gedraaid-Efe-vest

Model van een Twisted Efe-vest

Efe-vesten zien er erg stijlvol uit bij jongens. Gebreide efe vesten die gemaakt kunnen worden voor kinderen van alle leeftijden kunnen verwerkt worden in verschillende kleuren en modellen. Als het het model is dat ik je vandaag wil laten zien gedraaid Efe vestmodel het zal zo zijn.

Een gedraaid efe-vest maken Twee kleuren katoenen garen hebben de voorkeur. Als spies werden 2,5 spiesjes gebruikt. Het vest ziet er stijlvoller uit als je de voorkeur geeft aan donker gekleurde draden zoals hier.

Efe vest model Gefreesd in 3 stukken. Terwijl de voorste delen in twee afzonderlijke delen worden verwerkt, is hier het vijzelmodel gemaakt voor het voorste deel.

De voorkant van het vest heeft een driehoekige vorm. Om deze reden kunt u speciale aandacht besteden aan de vertelling in de video en leren hoe u de driehoek vergroot en vergroot. Daarnaast dient u op de uitleg hier te letten om het boormodel goed te laten staan.

Het avegaarmodel is een model dat veel wordt gebruikt bij naaldbreien. Degenen die dit model nog niet eerder hebben gedaan, kunnen de constructie van het boormodel leren door aandacht te schenken aan de vertelling in de video.

Nadat de voorste delen van het vest zijn gemaakt, wordt de achterkant gemaakt. Op de achterkant zit geen modelaanvulling. Een effen effen vlecht is gebreid. Het detail dat hier moet worden overwogen, is hoe u de mouwen en kraagsneden kunt maken. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de cijfers om te kunnen snijden in overeenstemming met de grootte aan de voorkant.

Een gedraaid efe-vest maken Je kunt de onderstaande video volgen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCUok26e3LG2Q9yXPaTQGEBg