Vandaag maken we dekens met


Vandaag maken we dekens met Nooit touw een deken een deken met Alize gezwollen we vandaag doen, want u kunt deze deken zelfs degenen die niet in de mist, ik hoef niets op het net, je kunt gewoon met je vingers dat ik niet eens denk dat het wel heel gemakkelijk om te doen een deken deze deken Alize gezwollen vlechten als je niet weet vertel je kan het water groen met een tint ormed de laatste bal nam ik een touw, ik ben zo dood dat de deken is bijna afgelopen en hier is uw kans, maar het is een beetje off Deze deken precies zoals het zijn niet verlicht donker dus sorry voor de Dames video de manier waarop ik het in bijna een dag en een half, maar zoals ik al zei, de lussen aan elkaar kan alleen eindigen in een dag zelfs kunt u doen door zo veel makkelijker ik het in een deken baby deken maat model, Nu ga ik u laten zien hoe wij beginnen met de loop, begin dan met knipperen nu, Ik geef hen wat we de dames praten hoe de trucs die je kunt trekken uit een deken en bekijk elke video in de comments een opmerking die ik zal erg blij zijn als u mijn video nu ik hoop dat dit helpt u Dames fournituren verkocht wordt in de eerste plaats de Western Alize gezwollen Deken voor de touwen Als je zegt dat je me mijn IP ip ip zal laten zien om te verwijzen naar de kleurcode kun je de screenshot het zegt dat het heeft een zeer zoete toon als je wilt Ik koos deze groene kleur voor baby boy dit is de ene van het touw er is een zeer mooie schaduw van tint. ik weet niet meer hoe, maar een gat van 90 keer 90 centimeter van het ‘ s vrienden genoeg voor de deken ik kocht zes stukken van 6 start de lus 54 tot 90 inch 90 inches zoals ik zei We zullen beginnen met maten van zeggen dat ik een baby deken voor mijn deken wil ik nu beginnen Ik zal je iets laten zien. Ik heb niet eens gezien dat je het hier doen in het laatste deel Ik wil doen met mijn einde van het touw hier en hier heb ik dit afgewerkt voor de laatste resterende touw na toevoegen van het IP hier en Ik zal doorgaan Ik zal u laten zien dat in het begin zullen we dicht om het af te maken van het begin dus ik ga om u te laten zien hoe het maken van een deken deken Het zal een mooie video die de etappes van het nemen van uw tijd op voorhand ik dank u voor het kijken naar mij en nu ben ik gewoon het krijgen van de tangles uit mijn touw Alize pakket puff distribueren het hele jaar dat ik deelneem als dames. Ondertussen, de standaard 90 inch 90 inch om te beginnen als je hier een baby deken wilt maken, een enkele telling van de lus 54 op een tellen van de nummers die je platina nodig hebt, kun je verhogen wat je wilt, maar dubbele cijfers 54 56 58 60 20 21 model dubbele cijfers dus je moet kiezen, want natuurlijk ga ik je een klein deel van deze weg te beginnen nu zou ik kiezen 4 6 8 10 11 12 13 14 lus een onderhoud Deel 14 Deel 14 Ik ga je vertellen over mij zoals dit zeggen je lus deze lus kreeg ik voorin van 14 ontvangt u 54 of 54’s je kunt nummers krijgen van de rest van de lus 60 en nu is het aan jouw voorkeur dit deel zal er 14 zijn zo Ik begin te zien hoeveel ik heb hier dat we gaan van links naar rechts, van rechts naar links het touw dat we de manier waarop we 13 en 14 van de lus van links naar rechts zullen gebruiken als je Nina gaat vertellen dat ik doe door deze snede we steken deze deken techniek over, dit model beweegt, maar in welke richting waar het kruist zal ik dit zeer belangrijke rechts doen dat we het op deze manier bekijken, van links naar rechts gaan en de lus zal boven mijn vorm aan de linkerkant blijven voor het begin Ik zal dit leuk vinden kijk, dat is wat ik deed de eerste lus die terug komt op die manier van de eerste die ik nam als eerste in de voorlus en het water op zijn beurt vertel hen om te zoeken naar deze kennis die ik bracht cross Ik trok in het Midden en ja nu hou ik je op deze manier, zeg ik maakte een tafel zoals ik zei in het begin als je een tafel zou je het comfortabeler te zetten zie je dat we doorgaan, laten we deze twee de eerste lus die we deden, kijk daar, nu zijn we twee steken van links naar rechts in de rij van de lus die komt boven op de andere links, dus dat is de manier waarop ik het op deze manier hou vanaf deze eerste terwijl lus in de rug Ik ga door dit touw op deze manier, en ik ga door de lus ernaast, ik ga door dit touw, dat wil zeggen, dit touw dat deze kant op komt, ik ga door de eerste rij, dus ik ga door de lussen van links naar rechts, Ik Ga door vrienden, laten we het repareren, ik ga door dit, niet op deze manier, Ik Ga door dit, ik ga door dit. inkomende kruisknecht dezelfde logica die ik krijg van mijn kennis die op precies dezelfde manier deel uitmaakt van de basis tot het einde van de reeks in de volgorde die ik weer zie zeg ik dat ik zeg dat ik de draad van mijn touwlus of twee snaren links kruis na kruis gered heb vanaf nu door de andere draad die ik heb moeten vertellen mijn lus dat ik had ik ga verder Ik ga zie, ik had dit gedaan bleef in hem van de strop en opnieuw, Ik blijf zien, gewoon rechts van links vertellen, Ik huurde twee lus commentaar daar om het water te kruisen rest van de de lus (/br) maakt er natuurlijk een beetje bobbel van dat we ze meer uniform maken en sommige van haar vrienden zijn weg, laat staan de geit van nu af aan als ik er goed naar kijk op deze manier die we creëren zijn niet altijd de manier waarop de basis tijdens het bewegen van links naar rechts en van rechts naar links en links gaat rechts naar de top van de lus als je deze kant op gaat zie ik de bovenkant van de lus en de lus zal weer kruisen jongen die je gewoon vertelt aan het uiterlijk van de lus in de juiste volgorde en ik heb het op die manier nu dat ik verlaat de wetenschap aan het einde van rij twee dat ik zeg dat zal overgaan van links naar rechts zeg tegen degene aan de achterkant door de lus die eerst komt in de volgorde is er een die voorop gaat in de vorige lus ik had een correctie daar blijft natuurlijk, vrienden van de lus, bijvoorbeeld, dat op deze manier het water dat omhoog komt nu dat ik de basis had gecreëerd op de manier zoals ik er nu uit zie ook jullie zoals lus de lus 54 of meer nu hoe je gaat eindigen als je terugkomt Ik zal stabiel zijn als het gaat van rechts naar links van links naar rechts wanneer je gaat puffen Ik heb vrienden om te zien wanneer je gaat van rechts naar links dus, dubbele rij, 2 dus.