vest breien naald 10

vest breien naald 10 bedankt he jongens welkom terug op mijn kanaal als je nieuw bent hier mijn naam is crown k heel erg bedankt voor het langskomen, voel je vrij om op die abonneerknop te drukken en een deel van de fam te worden voor mijn terugkerende abonnees wat te doen schat ik heb jullie gemist oh zo erg, maar vandaag gaan we dit haar helemaal bij elkaar krijgen alsof ik mijn zijden pers heb gewassen en ik wil mijn haar letterlijk een beetje föhnen, dus zo ziet het er uit en vandaag jongens we gaan een haakinstallatie doen ja een haakinstallatie en jullie weten allemaal dat ik deze niet zo vaak doe, maar ik heb het gevoel dat ik beter ben geworden, want meestal zou ik iemand nodig hebben om het voor me te doen maar ik heb het echt uitgezocht en als ik het kan, kun jij het ook doen om dit haar gedaan te krijgen ik ga mijn haar in tweeën delen wat je moet doen en dan de bovenste helft in tweeën splitsen en dan daarna weet je dat als je het haar scheidt waarin je die andere helft gaat splitsen dat een helft dat kwart in twee is, dus eigenlijk we knippen het bovenste kwart in tweeën en dan gaan we dat in twee delen, dus we zullen vier secties hebben met elk kwart van het haar en jongens ik gebruik de glans en jam omdat het de haar gemakkelijker te scheiden als je het op de hoofdhuid toevoegt het is zoveel gemakkelijker dat je veel schonere delen en jongens krijgt het achterste gedeelte hoeft niet goed te worden gescheiden ik maak me alleen zorgen over de bovenkant, want dat is wat er te zien zal zijn en om doe dit haakhaar vandaag ik ga de illusiemethode proberen dit is waar ze toevoegen als um het deel van secties zoals plots en het zal eruit zien als individuen, maar in feite is het letterlijk niet zo dat is wat ik probeer ik heb nog nooit heb dit op mezelf gedaan ik heb dit veel op youtube zien zweven, dus ik besloot als oké laat me het proberen en kijken hoe het eruit zag en ik was eigenlijk heel blij en jongens dit is letterlijk heel gemakkelijk om te doen het moeilijkste is om je te krijgen haar gevlochten en als je dat eenmaal gedaan hebt, is het haken supergemakkelijk y alsof ik het binnen ongeveer een uur per uur een beetje heb gedaan, want ik was alsof ik naar iets keek terwijl ik mijn haar deed, dus zoals je ziet maak ik een scheiding, dus we hebben ongeveer vier secties op dat kwart van het haar en wat ik ik ga doen is een deel het toevoegen wat zoals randcontrole en ontwarren en dan gewoon zoals vlechten en creëren als een kleine vlecht nou ik noem het een vlecht ik weet het niet en dan ga ik de andere sectie kammen sommige houden van het jam-gedoe om het haar bij elkaar te krijgen zodat de wortels er mooi uitzien en ik ga die geruite schuine vlecht gewoon letterlijk in dat gedeelte toevoegen, ik ga het gewoon in het midden toevoegen en het dan gewoon vlechten dat is alles wat ik ga doen en dat zal ik doen voor alle secties op de top jongens dit deel kostte me het langste ik ga je niet vasthouden zoals al het andere nadat dit superglad was, dus dit is waar je zult de meeste tijd besteden aan het samenbrengen van de kleine onderdelen en jongens ik beloof je dat ik de um de dozen een beetje had kunnen doen maller maar ik probeerde dat niet te doen, dus ik deed ze een beetje groot moet ik zeggen, maar het is toch gelukt toen ik aan het toevoegen was als het haar ik moest eigenlijk um als twee toevoegen in sommige secties, maar je zult kijk terwijl ik verder ga en ik ga het letterlijk doen zoals de rest van dit, zoals buiten de camera, want jongens lieten me je vertellen dat het een eeuwigheid duurde om mijn haar uit elkaar te halen en elke sectie te vlechten en in het andere deel te planten, maar misschien ben jij zoals sneller dan ik, maar dat is het moeilijkste deel voor mij, dus dit is zoiets als supergemakkelijk en als je het moeilijk vindt om dit deel samen te leren kennen, laat iemand je helpen en ja, daarna zal het supergemakkelijk zijn en de video van vandaag voor jongens is in samenwerking met toyotres en ze waren zo vriendelijk om me dit haakwerk hierheen te sturen om voor jullie en jullie te installeren dit is hoe het haar eruit ziet dus ik heb acht secties helemaal dus vier in de middelste vier aan de andere een en dan drie voor de twee aan de zijkant en dan degene die aan het einde is dat ik alleen ha d twee dus dit is hoe het eruit moet zien en je kunt je kleinere doen als je wilt dat je lokken kleiner zijn, maar omdat dit als korte lokken zijn en ze een beetje bedroefd en dik zijn omdat het vlindersloten zijn dacht ik dat ik het zou kunnen ga weg door de secties een beetje groter te maken en dan voor de achterkant heb ik letterlijk de rug in zes vlechten gedaan dus ik heb die naar beneden gevlochten en toen heb ik hem weer uit elkaar gehaald nog een vlecht gemaakt en toen ik ze allemaal naar beneden vlecht nam ik het einde van de vorige vlecht en ik heb het erin gevlochten dus uiteindelijk had ik letterlijk maar één uiteinde over van de vlecht alles was net als verbonden en toen pakte ik gewoon de haaknaald en ik heb het gewoon aan de binnenkant dus de achterkant gecombineerd was volledig verbonden is dat het logisch was ik hoop echt dat het logisch is jongens, maar letterlijk dit deel kostte me het moeilijkste, daarom neem ik het op zodat jullie kunnen zien dat dit mijn proces was, dus nu we eindelijk gevlochten en samen zijn we zijn klaar om te installeren en ik ga naar binnen met mijn terwijl groeiolie alleen om mijn hoofdhuid gehydrateerd te houden onder het gehaakte haar omdat mijn hoofdhuid erg jeukt en vooral als ik gehaakt haar toevoeg en het nog meer jeukt, dus ik zorg ervoor dat mijn haar gehydrateerd is en de video van vandaag voor jongens ik zei eerder dat het in samenwerking is met toyatris en ze stuurden me over hun vlindervergrendeling vlindervergrendelingen en dit is de 12 inch 1b het is een voorgedraaide, noodlijdende gehaakte vlecht en het is voorgelust en jongens ik heb een pakje van een zeven um ik alleen ik gebruikte alle zeven ik het zou een pakket van acht moeten zijn maar ik denk dat ik een pakket van zeven heb ik weet het niet maar ik had er zeven in de mijne en zo ziet het eruit jongens ik steek letterlijk de haak in een neerwaartse richting beweging trek het haar erdoor haal de haak eraf en steek letterlijk het uiteinde in de lus en trek het erdoor met mijn vingers en dat was voor mij de gemakkelijkste manier omdat het haar al bedroefd is en er kleine knoopjes op zitten voor de vlindersloten

ik denk niet dat het verstandig is om het uiteinde door de lus te halen met de haaknaald het is beter als je je handen gebruikt het is makkelijker en het is minder als druk op je haar dus duw de lus eronder en dan ga je open het haar zoveel mogelijk toevoegen sluit het slotje trek het erdoor haal de naald weg um open de lus en doe het haar erdoorheen en neem de tijd en trek het naar beneden en ja dat is het en dan draai je het gewoon vast en jongens vanwege het leed is het een beetje moeilijker om het haar door de lus te krijgen maar neem gewoon je tijd en jongens want het zijn vlindersloten het hoort rommelig te zijn ik vond het helemaal niet erg om eraan te trekken ik vond het niet erg ik heb het gevoel dat wanneer ik het deed, zelfs als het eraan vast kwam te zitten, het er nog steeds verdrietig uit zou zien, dus het draagt ​​eraan bij ik heb niet het gevoel dat het iets wegneemt, dus ja, we gaan letterlijk hetzelfde herhalen over het hele haar hoop ik echt dat jullie allemaal hebben gezien hoe ik het deed en kijk wat je kunt hebben het haar omhoog en dat is waar ik voor ging dus letterlijk jongens je duwt gewoon de um de haaknaald eronder en dan trek je gewoon het haar erdoor open de lus en duw het uiteinde erdoor en dan trek je het naar beneden en het is beveiligde jongens als ik dit kan, kun je het doen en als je de achterkant doet, doe de lus er dan niet over dat is niet de manier waarop je haar niet goed gaat liggen wat je wilt doen is de haaknaald naar beneden en naar beneden steken en voeg dan het haar toe, dus blijf het doen alsof je het naar beneden of naar beneden doet, dus als je het naar beneden doet, valt het haar eigenlijk op elkaar en het zal je haar bedekken en de illusie wekken dat de achterkant klaar en vol is en jongens ik letterlijk deed ze alsof misschien twee vingers uit elkaar en ik voelde me letterlijk een weg erdoorheen totdat ik voelde dat de achterkant bedekt was en je weet dat je een kleine spiegel gebruikt om te controleren en zoals je kunt zien is de achterkant volledig bedekt alles ziet er geweldig uit dat is het niet met de vlechten eronder eath en dat was precies waar ik voor ging, dus de achterkant is vol ik heb wel zeven pakjes gebruikt ik had misschien drie stukjes over en elk pakje heeft 10 um 10 um gehaakte vlechten erin gehaakte lokken sorry dus ik heb bijna zeven pakjes gebruikt dus het hangt gewoon af van je hoofdmaat en hoe vol je het wilt, dit kan zeker leuk zijn om je haar en jongens te doen als je geïnteresseerd bent in dit haar, alle informatie staat in het beschrijvingsvak hieronder en ik zal jullie vertellen dat ik hou echt heel erg van dit haar omdat het er nog beter uitziet dan de tijd dat ik mijn eigen haaklocs in mijn eentje deed, zo is als de afgewerkte look en ik wil echt dat je blijft hangen zodat je de verschillende stijlen kunt zien die ik voor jou heb gemaakt kan dit haar kopen, jongens als een enkel pakket of je kunt het bundelpakket kopen dat ik heb ontvangen waarvan ik denk dat het een geweldige koop is je moet zeker het bundelpakket kopen dit haar ziet er superbom uit het is supergemakkelijk als je vlindersloten wilt zonder de extra werk dat je kunt d o dit en kijk ernaar zoals ik de helft van de aftone deed en dat vind ik echt leuk en ik hou ervan hoe ik het haar rond wikkelde en deze rommelige knot creëerde ik vind dat echt heel erg leuk maar jongens ja, laat me alsjeblieft achter als een like en laat het me hieronder weten als je dit voelt, want ik voel deze look echt en waar ik het meest van hou, is dat het niet lang duurde het was supergemakkelijk het moeilijkste was om mijn haar te laten vlechten en dit is wat het haar ziet eruit als dons, dus je kunt het overal dragen, elke kant in het midden omhoog en een half omhoog half omlaag zoals en dat heeft het overleefd, dus als je dit doet, zeg je als een vlechtpatroon, dan kun je de veelzijdigheid hebben om dat allemaal te doen met een gehaakte installatie en ik vind dat super geweldig, maar laat het me hieronder weten jongens als je deze video leuk vindt, geef me alsjeblieft een duim omhoog oké en abonneer je op mijn kanaal en alle haarinformatie zal in het beschrijvingsvak staan ​​en dit is de haar aan deze kant en als je deze kant niet leuk vindt, is het ‘ s we kunnen het gewoon naar de andere kant omdraaien dat is het grootste deel van deze installatie alsof het een veelzijdig is alsof het zo veelzijdig is ik ben super trots op mezelf omdat dit bom bom bom bom bleek en ik vind het geweldig hou van de sloten ze zijn heel licht en ze zien er echt goed uit zo zo goed en ja jongens draaien het naar de andere kant als je die kant niet leuk vindt kijk naar die zus al die veelzijdigheid alsof je het allemaal kunt als je deze illusiemethode doet en voor deze laatste stijl die ik wilde doen zoals kleine staartjes boven op mijn hoofd en ik vind het zo schattig dat je dit zeker kunt proberen en natuurlijk moest ik wat ruimtebroodjes proberen, dus ik wikkelde mijn kleine staartjes eromheen en die zien er super schattige jongens uit dit haar ziet er heel natuurlijk uit heel realistisch ik raad zeker aan om dit haar te krijgen dat is alles wat ik ga zeggen ik hoop echt dat jullie allemaal van deze video hielden, geef me een like alsjeblieft geef me een duim omhoog wacht dat hetzelfde is alsjeblieft laat me een reactie achter abonneren en ik zal jullie vangen in mijn n ext one ik hou van jullie oh zo veel je hebt geen idee abonneer je alsjeblieft en word een deel van de fan ck bende bende bende doei jongens hou van je