Hallo,

We hebben een vest voor je meegebracht dat precies bij je past dit seizoen.

Met zijn turkooizen kleur en korte mouwen, kun je dit vest gemakkelijk breien en meteen dragen.

Laten we nu beginnen!

Materialen

Fabricage

Het begint met een riem.

een. De vissersfles wordt 82 lussen gegooid. Brei harosha gebreid in 2 rijen.

2e. Na het breien van 2 rijen harosha breiwerk, worden vier lussen aan de zijkant gebreid en het knoopgebied geopend, 2 rijen harosha breiwerk worden weer gebreid.

Een knoopsleuf wordt elke 14 rijen geopend.

3. 8 steek harosha breien, 2 steek gewoon, 1 gat increment, 2 steek gewoon, 1 gat increment, 14 steek gewoon, 1 gat increment, 2 steek gewoon, 1 gat increment, 26 steken gewoon, 1 gat increment, 2 steek gewoon, 1 Geperforeerde oplopende lussen, 14 lussen gewoon, 1 perforatiestap, 2 lussen gewoon, 1 lus, 2 lussen gewoon, 8 lussen harosha breien brei-juk is opgezet.

De lusgrijper is bevestigd aan de twee rechte lussen tussen de geperforeerde incrementen.

vest met korte mouwen-1
vest met korte mouwen-1

4. Verhoging wordt gemaakt totdat de lussen aan de rechterkant en linkerkant van de naald in totaal 28 lussen zijn. Verhogingen worden gemaakt tussen de harosha en rechte lussen als verborgen verhogingen vanaf de kraag.

5. Acht harosha’s worden van rechts en links langs de 44 rijen gebreid, geperforeerde stappen worden rechts en links van de lusmarkering gemaakt en de andere lussen worden recht gebreid. Met de beslissing van de ogen worden gaten gemaakt op de gewenste plaatsen in rechte lussen. Voor de gaten wordt een 1 cut, 1 dola-techniek gebruikt. In totaal worden 294 lussen op de naald gevormd.

vest met korte mouwen-1
vest met korte mouwen-1

6. Op de 45e rij zijn armen en romp gescheiden. De voorkant is verdeeld in 52 lussen, de achterkant als 74 lussen en de mouwen als 58 lussen. Aan de armen zijn sokspiesjes bevestigd. Het lichaam is opgedeeld in in totaal 178 lussen.

7e Op de mouwen zijn 58 lussen gebreid in 12 rijen als een effen breisel. Een reductie wordt gemaakt in beide rijen onder de oksel. De overige 52 lussen zijn teruggebracht tot 40 lussen in een enkele rij en 2 rechte, 2 omgekeerde rubberen breisels worden langs 11 rijen gebreid en alle lussen zijn geknipt en de mouwen zijn afgewerkt.

vest met korte mouwen-2
vest met korte mouwen-2

8. Op het lichaam is een effen breisel gebreid door 178 lussen en 55 rijen. Gaten kunnen worden gemaakt met 1 snede of 1 dollar op gewenste plaatsen. Vervolgens worden 2 omgekeerde, 2 platte rubberen breisels langs 11 rijen gebreid en worden alle lussen doorgeknipt om het lijf af te werken.

Knopen zijn genaaid en klaar!

vest-met-korte mouwen-3
vest-maken-met-korte mouwen-3

Gezondheid in jouw handen!