VIDEO GEMAAKT VAN TWEE VELLEN BANDANA
Two-Fog-Bandana-Modelbouw

Bandana maken voor meisjes met naaldbreien

Ik wil graag een zeer stijlvol brei-accessoire met je delen dat je in de winter kunt gebruiken, behalve een baret. Dit is wat je zowel voor meisjes als voor jezelf kunt doen gebreid bandanapatroon Een zeer stijlvol model dat opvalt door zijn uitstraling.

Het breiwerk dat ik je vandaag wil laten zien, is een zeer stijlvol bandanamodel. Dit gebreide bandanamodel is een zeer stijlvol model voor meisjes. Met dit model maak je zelf een stijlvolle bandana. U kunt zelfs moeder-dochterpakken maken en gebruiken.

Twee bandana-modellen Een bandana-model geschikt voor 4-5 jaar oud is gemaakt met de afmetingen die zijn gebruikt in de hier gemaakte uitleg. De constructie van het model is eigenlijk heel eenvoudig. Gewoon breien wordt gebruikt in het hele model. Het enige detail hier is het breien in het midden van de bandana. De details hierover worden gegeven in de vertelling in de video.

Terwijl het bandana-model werd gemaakt, werd het begonnen door hier 30 lussen te nemen. Op deze 30 lussen is 14 cm breiwerk gemaakt. Vervolgens werden, door de lussen in groepen van 10 te verdelen, drie verschillende dunne en lange staven verkregen en 11 cm afzonderlijk gebreid, vervolgens werden de lussen verzameld in een enkele spies en werd het bandana-model voltooid door opnieuw 14 cm te breien.

Brei bandanapatroon Om de bandana in grotere maten te maken, kun je rekening houden met de hoofdmaat van de persoon die je gaat doen en in een geschikte maat breien. Details hierover worden uitgelegd in de video.

Twee bandana’s maken Je kunt de onderstaande video volgen.