ik zie het nu veel meer weer voorbij komen ik vind het opzich wel lekker om al mijn ja communicatie zoveel mogelijk tot een kanaal te beperken dus we gaan het weer eens proberen en ik heb ook wel leuk nieuws dus ja ik vond hem wel weer eens tijd voor worden voor degenen die mijn blogs lezen mijn nieuwsbrieven lezen die weten dat ik er ook even tussenuit ben geweest dat het ja ik zou in januari aan een nieuwe baan beginnen nou dat was helemaal niet dat ging helemaal niet zo goed ik stortte behoorlijk in kreeg een burn-out en ik heb inmiddels van vele mensen begrepen
ik ben echt niet de enige en nou ja voor degenen die ook wel een burn-out hebben gehad die weten dat dat vaak niks te maken heeft met het werk dat je doet maar met gele oude dingen voor mij is tot nu toe aan elk geval de belangrijkste conclusie dat we ja als mens tegen een zeggen doe wat je leuk vind wat ik echt heel erg leuk vind is met dit bezig zijn met mijn bedrijf en sinds 1 april is wanneer je molenbeek punt nl ook weer in de lucht de breilessen zijn weer begonnen mijn webshop is een beetje gefilmd dat wordt op gegeven moment wel groter maar het aller leukste vind ik om mensen te leren
breien en daar ben je er lekker mee bezig en het superleuk alle info vind je op mijn website ja misschien zie je het al de meest gestelde vragen als ik de laatste weken iets van het vest niet zien welk patroon is het op je gebreid dat is de bol ik dacht ik neem een video op ik moet een beetje opschieten ik ben normaal lang van stof maar het voordeel van aan duty die video is dat het binnen 10 minuten mag moet de metro cardigan van giorgio locatelli dat is het fles dat ik gebruikt heb het patroon vind je op ravelry weet je niet hoe die voor je werkt ga dan even naar meer hormonen mee punt nl
ook weer bij dit vest wat heb je nodig 4 strengen sokkenwol in principe vinger i meet hand geverfd dus dat is ook wat ik gebruikt heb een superwash merino bump 80% marino 20% bamboe geverfd door textiel werk.nl bol.com zijn jullie die hebben vorig jaar geverfd voor mijn webshop waaronder deze kleur ik heb op dit moment even geen handgeverfde wol in mijn webshop maar we zijn verschrikkelijk veel leuke nederlan ze vensters kijk even in mijn instagram profiel week allemaal volg er is genoeg dit is dus geverfd door textiel werk vast als je een berichtje stuurt winnen ze het voor je verven en ja je
ziet een beetje michael essien je ziet een beetje de streepjes ik had twee strengen wol dus dat slim strengen van 100 gram per stuk twee strengen uit engvid bad en twee strengen uit een ander verfbad en daarom heb ik een ja elke rij dus ik heb twee bollen steeds gemaakt en elke rij met een van de twee kleuren gedaan waardoor je nu dus een heel mooie effect heb als ik eerst de ene strenger dan de andere had gedaan had je enorme kleurverschil gezien en dat is nou eenmaal zo met handgeverfde wol dus ik raad je altijd aan om ja toch alternate te noemen ze dat in het engels
het vest hier van hier tot hier want de rand zet je door op het einde pas aan van hier tot hier staat het dus op je naald ben je recht aan breien heen en weer dat heeft er bij mij ook voor gezorgd ik ben een jaar geleden begonnen met het vest maar ik maak eigenlijk nooit wat af voor mezelf dan zegt hij op types ik heb hier bijvoorbeeld sokken liggen liggen er ook drie kwart jaar en die driekwart jaar over alleen de draadjes nog weg gewerkt te worden maar ik maak nooit wat af voor mezelf wens om ik dus in januari ja behoorlijke om tegen de lamp liep en mensen gingen zeggen je moet voor jezelf
zorgen dacht ik dat is een mooi moment om het vest af te maken en dat ging huis er met vallen en opstaan want je zorgen niet binnen een dag al eens goed voor jezelf maar nu die over eens of ik er echt zo veel zin om nog veel meer vesten en truien voor mezelf te breien dit vest is over de geïnspireerd dit was mijn lievelings fast kon lekker op jurkjes boeken aan uit supermodel maar gewoon van de h&m en lekker acryl dus het zweet heel snel maar dat was wel de inspiratie voor dit feest en zoals je ziet de metro cardigan heeft ja elbow patches die heb ik niet gedaan
ik heb wel meer dingen anders gedaan slecht wel heel goed uit hoe dat moet daar heb je wat restjes sokken graden voor nodig voor het vest overigens heb je ja ongeveer 100 centimeter om brein nou op nodig voor de lengte het kunnen behalen je hoeft dus niet in’t rond bij alleen bij de mouwen ja dus 100 centimeter en voor de boorden gebruik je nou 3 en voor de rest en nou drie-en-een-half dus ik zou kiezen voor verwisselbare naalden dan is nog leuk ja dus ik wilde een vervanging voor dat quest nou dat is gelukt ik heb daardoor wel ook je ziet dat dit wat getal hier het is
dat heb ik eruit gelaten om de ik wilde gewoon echt lekker een doorlopend fast hij is bij mij of wat langer geworden jij bent ook wel blij mee maar dat komt ook door de merrie naam die heel erg uitrekt dus hou daar rekening mee ik had bijvoorbeeld ik wil de maat xl maken maar de borstomvang die hierin stond dacht ik vroeg wordt krap en voor xl heb je 4 strengen van holland gram sokkenwol nodig en voor de maat groter watje dan 6 strengen nodig nou ik heb vier strengen gebruikt en ik heb denk ik zeker nog 40 gram over dus daar kan ik met contrasterende hiel en teen hem opzoeken van breien
ja dus het is wat dat betreft ook echt wel een gaat niet heel veel wol in zitten en dat is natuurlijk als je handgeverfde wol gebruikt nadat kwam best prijzig zijn maar als je maar vier strengen nodig hebt dan valt dat wel weer je moet mee en het resultaat is echt ja ik zou je anders willen dus dit is een 80 procent marino 20% bamboe je kan ook gewoon een mixen met mijn long kiezen en je kunt uiteraard ook voor een mond super war schare kiezen alles eigenlijk in deze dikte ik heb laatst deze gekocht bij boel goed de bio shipment dan 100% wol die zouden er ook prima geschikt voor zon
ik heb in mijn webshop doorstaan niet heel veel kleuren meer op voorraad maar deze een lichtroze bijvoorbeeld nog wel de bio balance nou dan heb je hem dit is een boel cartoon dus dat is ook wel heel fijn voor deze tijd van het jaar in turquoise en in die lichtroze zou ik genoeg hebben maar goed ik kan je ook bij boel goed en op andere plekken vinden die zou ook prima zijn ondanks dat hier die keten op staat de steek een verhouding prima voor dit feest tussen ja kan je ook nog doen ik ben er dus een vreselijk blij mee het zijn heerlijk het is heel zacht en ik heb wel heel veel zin om
meer truien en zo te gaan maken nou weer nou ook zo’n vest breien maar twijfel je of je het kan als je nog helemaal niet kan breien kan je bij mij de beginnerscursus volgen volg je daarna een paar losse lessen nou over een half jaar heb je dit vest kan je breien en kan je ook behoorlijk recht en averecht breien kijk dan even op mijn website als je je de niet liken pro lessen die geef ik op een aantal dinsdag ochtenden en donderdagavonden kun je gewoon per les voor inschrijven 15 euro per keer en ik help je wanneer nodig dus je komt ook wanneer je dat nodig hebt
en echt het is niet moeilijk als je recht averecht kan breien dan en je hebt wat metertjes gemaakt dan kan je best hem zo’n vest beginnen mooie nou niet in de buurt van den haag scheveningen maar dat is waar ik de lessen geef kijk dan even bij een lokale boeren komt het altijd wel fijn als iemand je even op weg kan helpen en zeker als je engelstalige patronen niet gewend ben zijn ideaal veel makkelijker dan nederlandstalige patronen maar dat daar vertel ik nog wel eens wat meer over mocht je nog vragen hebben stel ze hieronder en ik hoop dat je het leuk
vindt dat ik de uit je fiets die positieve video opneem ik zie de teller naar 10 minuten vandaar dat ik snel praat ja laat eens weten wie het leuk vindt want ga ik het weer vaker doen ik heb er echt zin in weer doen en hij gaat niet uit