Voor beginners Craft Show Crochet Baby Booties

hallo allemaal dit is Emi vandaag Ik ga jullie laten zien hoe je heel makkelijke babyslofjes kunt maken dus laten we aan de slag gaan ik ga werken met kamgaren en ik gebruik een haaknaald van 5 millimeter en dat ga ik ook doen begin met ketting 20 oké ik heb ketting 20 haak in de tweede steek vanaf de haak er is de tweede steek en in elke steek helemaal over de rij vasten in elke steek helemaal over de rij oké ik heb helemaal over de rij gehaakt rij aan het einde van de rij ketting 1 en keer een vaste in elke steek over de rij en werk alleen aan de achterkant van de steek dus werk aan de achterkant van de steek enkele haak en haak in elke steek helemaal over de rij , helemaal over de rij oké ik heb de hele rij over de rij gehaakt en nu wordt het hetzelfde elke rij ketting 1 en keer en die ketting 1 neemt de plaats in van de eerste steek dus begin te werken in de tweede steek enkele haak in elke steek over de rij en nu ga ik door met a werk zoveel rijen als ik nodig heb om de kleinste maat te maken ok ik heb in totaal 6 rijen gebreid en dat zou ongeveer 5 cm moeten zijn ga nu dit voorste gedeelte maken Ik ga mijn werk omdraaien en ik ga steek in de eerste drie steken een twee en drie in de volgende steek ik ga een stokje maken in de volgende steek enkele haak, dubbele haak en dit is de kiezelsteek en deze bestaat uit afwisselend enkele haak en dubbel haak ik werk over de rij en maak een dubbele en een enkele en een dubbele en een enkele ik ga over de rij werken maar ik laat de laatste drie steken niet goed werken dus dat is een twee drie dus Ik laat degenen die niet zijn verwerkt achterlaten en ze zijn hetzelfde als deze kant nu ik eindigde met een enkele haak, dus ik ga twee ketting als ik was geëindigd met een dubbele haak, ik zou beginnen met een ketting een de volgende steek is een stokje dus ik ga vasten in die steek stokje in de volgende beca gebruik het is de kiezelsteek en het vereist het tegenovergestelde van de vorige rij ik heb een dubbele dus ik ga een enkele maken dus ik ga verder over de rij, natuurlijk als je wilt kun je altijd gewoon een enkele doen haken, dus ik ga over de rij werken en wissel mijn dubbel en mijn single af, dus dat was mijn laatste steek het was een enkele haak waarbij ik die laatste drie steken niet heeft verwerkt, dat betekent dat ik begin met ketting twee en dan is dat een dubbel haakwerk dus ik zal een enkele haak maken en elke rij zal hetzelfde zijn Ik ga dat blijven doen, dus ik ga over de rij werken en dan ga ik off-camera en Ik ga door met het werken aan de voorkant van de bootie, oké, ik heb nog een paar rijen gewerkt en dit zal drie en driekwart inch meten, dat zou ongeveer de babymaat zijn en ik ga het uiteinde van de teen verzamelen en dus ik ‘ ik ga gewoon heen en weer tot ik ongeveer halverwege zo ben en dan ga ik een slipsteek maken en dan ga ik g om op dezelfde manier over de rij door te gaan tot aan het einde van de rij breng dat door en ik vouw het werk zo om ga verder met een halve vaste over de bovenkant van de slof dus pas de steken aan steek de haak erdoor beide kanten en trek het zo erdoor en hecht af, ik en ik kom naar de achterkant van de buit en ik gebruik het uiteinde van het garen en ik steek het door beide kanten heen breng het erdoorheen tussen beide kanten trek het garen erdoorheen en ik ga me een weg banen langs de achterkant van de buit en nu kan ik een lint door het enkelsegment halen en het zo in een strik binden en als je deze slofjes combineert met mijn gemakkelijke babymutsvideo, kun je ‘ Ik heb een leuk douchecadeau, bedankt voor het kijken, tot ziens voor nu