voor beginners haak baby vest trui voor meisjes

hoe dit kleine jasje voor een babymeisje te breien
tussen 6 en 9 maanden oud nu de techniek die ik gebruikt om deze kleine jas is haak ik het juk en vervolgens de rest brei ik met behulp van de ribbelsteek het is een zeer gemakkelijke steek, zodat u moet weten hoe te doen sommige fundamentele
haak steken ok dus ik hoop dat je het leuk vindt en zonder verder oponthoud laten we beginnen en dank u voor het kijken naar ok om te beginnen Ik zal worden met behulp van deze 4 millimeter haaknaald en vandaag ben ik met behulp van twee strengen van
dit katoen garen ik ben met behulp van dit merk dit hier is de kleur het is K 1767 dit is als een zeer zeer bleke lila kleur dus ik ga om te gaan en gebruik twee strengen en ik ging verder en deed mijn eigen
little kick hier dus hier om te beginnen Ik heb 53 kettingen deze keten hier maatregelen ongeveer dertig punt vijf centimeter die ongeveer 12 inch oke dus om te beginnen in de tweede keten van de haak deze hier Ik ga maken een enkele haak
enkele haak in de volgende keten enkele haak in de volgende keten en ga zo maar door voor deze eerste rij Dit is alles wat ik ga doen twee enkele haakpennen ik ontmoet u hier aan het einde om u te laten zien
wat we moeten doen volgende oke ik ben hier aan het einde van deze eerste rij ik heb 52 enkele haakpennen nu voor de tweede rij we gaan naar keten een en draai hier gaan we maken enkele haakpennen op
elk van deze enkele haakpennen dus in de eerste heb ik een enkele haak in de tweede een enkele haak en ga zo maar door hier Dit is alles wat we gaan doen dus doorgaan als dit en Ik zal u ontmoeten aan het einde van deze tweede rij
om u te laten zien wat we moeten doen volgende oke ik ben hier aan het einde van de tweede rij ik heb 52 enkele haakpennen nu voor de derde rij we gaan naar keten drie We gaan nu draaien hier in deze rij
we gaan om deze steken we gaan overslaan van de eerste Enkele haak en in de tweede ik ga maken een dubbele haak keten een dubbele haak in dezelfde steek nu
weer overslaan een enkele haak en in de tweede Maak een andere V steek dus dubbele gehaakte ketting een dubbele haak oke dit is alles wat ik ga doen voor deze rij ik ga overslaan een enkele
haak en in de volgende Maak een andere V steek blijven als dit voor deze derde rij van elk aan het einde om u te laten zien wat we moeten doen volgende oke ik ben hier aan het einde van deze derde rij heb ik 25 V steken nu te voltooien we gaan naar
Maak een dubbele haak hier aan het einde en dit is hoe we eindigen de derde rij nu voor de vierde rij we gaan naar keten drie weer we gaan om te draaien en binnen elk van deze V steken
we gaan ook maken deze steken dus maak een dubbele haak twee kettingen dubbele haak zodat deze kosten steken gaan om twee kettingen in plaats van een weer binnen de volgende maken een dubbele haak twee kettingen dubbele haak
ga zo door voor deze vierde rij Ik zal je ontmoeten aan het einde om te laten zien wat we moeten doen volgende oke ik ben hier aan het einde van deze vierde rij ik heb 25 V steken weer nu te voltooien we gaan
om te knijpen deze derde keten aan het einde hier en maak een dubbele haak dit is hoe we eindigen deze rij nu voor de vijfde rij we gaan naar keten drie weer en draai in elk van deze vergoedingen steken we gaan om hek zo
maak twee dubbele haakpennen keten een twee dubbele haakpennen weer binnen de volgende V steek doe hetzelfde twee dubbele haakpennen keten een twee dubbele haakpennen doorgaan als dit en laat me proberen aan het einde van deze rij om te laten zien wat we nodig hebben
om volgende te doen oke ik ben hier aan het einde van deze vijfde rij nu te voltooien ga op de top van de derde keten hier en maak een dubbele haak en dit is hoe we eindigen deze vijfde rij nu voor de zesde rij keten drie beurt
nu binnen elk van deze fans hier gaan we maken deze steken dus we gaan maken dubbele haak twee kettingen dubbele haak springen Naar de volgende vin en doen hetzelfde ding dubbele haak
twee kettingen dubbele haak blijven als dit voor deze zesde rij van elk aan het einde om te laten zien wat we moeten doen volgende oke ik ben hier aan het einde van deze zesde rij waar we V steken dus hier om
finish ga op de top van de laatste keten hier aan het einde en maak een dubbele haak en dit is hoe we eindigen deze rij nu voor de zevende rij je gaat naar keten drie en draai en binnen elk van deze V steken die u gaat maken 5
dubbele haakpennen dat is een twee drie vier vijf springen Naar de volgende V steek en hetzelfde doen blijven als dit Ik zal u ontmoeten aan het einde van deze rij om te laten zien wat we moeten doen volgende OK Ik ben hier aan het einde van deze zevende
rij nu om te eindigen stretch uw haak hier in deze laatste keten hier aan het einde en maak een dubbele haak dit is hoe we eindigen deze rij nu voor de achtste rij keten drie beurt in deze rij wat we zijn
gaan om te doen onze dubbele haakpennen rondom dus begin in de tweede dubbele haak maak een dubbele haak dubbele haak in de volgende dubbele haak in de volgende en ga zo maar door dit is alles wat we gaan doen voor deze rij dus
ga zo door en Ik zal je ontmoeten aan het einde om te laten zien wat we moeten doen volgende OK Ik ben hier aan het einde van deze achtste rij nu om te eindigen we gaan maken een laatste dubbele haak hier op de
einde rechts op de top van deze drie ketens er Oke nu ga ik knippen mijn garen die ik al deed ik ga mijn garen doorgeven door deze laatste lus en deze rij Hier is nu gedaan Ik heb een totaal van 127 dubbele
haakpennen met inbegrip van de drie ketens hier aan het begin nu zoals ik zei aan het begin van de video Dit gaat worden een combinatie van haak en breien dus nu wat ik ga doen dit is waar we net klaar dus we zijn
gaan om te draaien dit over en we gaan hier aan deze kant en met behulp van deze haaknaald ik ga invoegen het einde in deze eerste steek hier en ik ga gewoon om te beginnen of pak deze eerste steek
met de haaknaald want het is soort van hard met de eerste steek en met deze formele immuniteit naalden ik ben met behulp van sommige cirkelvormige kneden naalden hier omdat het gaat worden gemakkelijker sinds
we gaan hebben een heleboel steken dus ik heb al mijn eerste steek nu gaan we hetzelfde doen op elk van de dubbele haakpennen die we werkten van de vorige rij dus er is twee
drie, vier, vijf, zes en zo dit is alles wat we gaan doen voor deze eerste rij zoals deze neem gewoon steken op langs de rand hier en Ik zal je ontmoeten zodra dit deel hier klaar is om je te laten zien
wat we moeten doen volgende oke ik klaar met dit deel te doen en ik heb een totaal van 127 steken op mijn kneden naalden dus nu om te doen de eerste rij wat we gaan doen is deze eerste steek hier ben ik
ga de volgende steek breien ik ga ook breien en elk van deze steken Ik ga breien als dit dit is alles wat ik ga doen voor deze eerste toer dus ga zo verder en Ik zal
ik zie je aan het einde van deze toer om je te laten zien wat we nu moeten doen oké ik ben hier aan het einde van deze eerste toer nu deze laatste steek hier we gaan altijd averechts Oké nu dit is
hoe we deze eerste rij nu afmaken voor de tweede rij gaan we draaien en hier gaan we nu de eerste steek doen die ik ga uitglijden zoals dit oké dus hier gaan we nu doen is
we gaan elk van deze steken zo breien dus ga zo door tot het einde van de laatste steek vergeet niet dat we gaan averechts dus ga zo verder en laat me laten zien aan het einde van deze tweede toer
maak de tweede toer af ik averecht de laatste steek nu gaan we draaien en hier gaan we de laatste twee toeren herhalen dus voor toer drie en vier zijn we
we gaan hetzelfde doen als op de

eerste en tweede NLD dus hier gaan we de eerste steek laten vallen dan gaan we elk van deze steken helemaal tot het einde waar de
laatste steek we gaan om averechts en dan gaan we om te draaien en dan weer slip de eerste steek en dan brei helemaal tot het einde waar we averechts de laatste steek ook zo goed dus eindig deze derde toer en ga dan verder met een vierde toer
en um elk aan het einde van de vierde rij om u te laten zien wat we moeten doen volgende ok maak de vierde rij af dus nu voor de vijfde rij Hier gaan we hetzelfde herhalen wat we deden op de rijen drie en vier heksen glijden de eerste steek breien
elk van deze steken als deze behalve voor de laatste waar u averechts dan draai slip de eerste steek en een brei elk van de steken over behalve voor de laatste die u averechts dus eindig deze vijfde toer en
ga dan terug voor de zesde en ik zie je aan het einde van de zesde rij om je te laten zien wat we nu moeten doen oké ik ben halverwege met de zesde rij Dit is de achterkant hier wat ik ga doen
doen is Ik ga toevoegen van een extra steek omdat in de volgende rij ik ga verdelen van de mouwen en Ik wil een even aantal steken omdat ik heb slechts 127 ik ga toevoegen van een extra steek dus
dat ik 128 steken het maakt het makkelijker voor mij om de mouwen te verdelen met een even aantal steken dus hier wat ik ga doen is Ik heb 63 steken breien dus dit is net als in het midden dus hier tussen deze steek
en deze steek pakken we op zoals deze zet hem op de naald en we gaan deze steek breien door de achterste lus zoals deze en dat is alles wat er is en nu ga ik gewoon verder en
eindig deze zesde toer dus Ik zal je ontmoeten aan het einde van deze toer om te laten zien wat we moeten doen volgende OK Ik klaar met de zesde toer vergeet niet de laatste steek die we verschuldigd is averecht en in deze toer we afgewerkt met 128 steken sinds we een toegevoegd
extra steek halverwege waardoor ik toonde u hoe om te doen oke dus nu voor de zevende rij we gaan verdelen onze mouwen en hier heb ik mijn steek markers hier heb ik 19 steken tussen
deze stitch marker en de volgende heb ik 26 tussen deze stitch marker en deze hier Dit is de achterkant heb ik 38 en tussen deze Stitch marker en de volgende heb ik 26 en dan tussen hier en het einde heb ik 19 dus we hebben negentien