Voor beginners poncho maken

 

Dit is voor de beginners die er zijn. Als je ooit een Jose Maria en Donoso-show hebt gezien of zelfs naar hun albums hebt geluisterd, zou je weten dat hun muzikale stijl heel uniek is en ze echt schijnen als het gaat om jazz. Dus als je nieuw bent in de wereld van jazz, stel ik aan dat je hier begint met Donoso voor beginners. Dit is een geweldige plek om een aantal basisprincipes van muziektheorie te leren. En dit is wat u enorm helpt wanneer u verder gaat met meer geavanceerde concepten, zoals improviserende en complexere muzieksamenstellingen.

 

De eerste les waaraan u wordt geïntroduceerd, wordt Piano Chord Solos genoemd voor beginners. In deze les leert u hoe u uw eigen muziek van de piano kunt maken. De manier waarop dit wordt bereikt, is door de noten te begrijpen die een akkoord vormen. Zodra u deze noten begrijpt, kunt u ze vervolgens toepassen op een piano-stuk van uw keuze. Ik denk dat dit een van de moeilijkste lessen is voor beginners om te leren, maar als je eenmaal bent, ben je klaar om verder te gaan met moeilijkere concepten.

 

Gedurende de loop van deze cursus leert u hoe u de pianotonites kunt lezen, hoe u naar de pianotonen kunt luisteren en hoe u een melodie uit een bepaald akkoord kunt componeren. Nadat je al deze dingen hebt geleerd, ben je klaar om te beginnen met het spelen van een nummer. Er is een orgelstuk dat ik aanrader om te leren spelen om Dona Marzio te spelen (ik ga het noemen dat sinds het in het Spaans). Dit is een prachtig en ontspannend stuk gecomponeerd door Jose Maria Estrangelo dat je kunt leren spelen.

 

Om te beginnen met je reis om een geweldige pianist te worden, moet je begrijpen dat het veel oefening zal nemen. Als u echter elke dag de tijd opzij zet om te oefenen, kunt u een mooie melodie spelen, ongeacht welk niveau u begint. De sleutel tot het worden van een goede pianist is oefenen en persistentie. Net alsof je een fiets moet rijden, moet je wat tijd doorbrengen met boren en dezelfde beweging herhalen totdat het tweede natuur wordt.