Voor beginners Zomer gehaakte babyslofjes van Crochet Hooks You Maken

Zomer gehaakte babyslofjes van Crochet Hooks You

Zomerse gehaakte babyslofjes Schriftelijke instructies (maak er 2) Ontwerp door Paula Daniele. Copyright © haaknaalden u. Alle rechten voorbehouden. Een garenstaart achterlaten …
om mijn zomerse gehaakte babyslofjespatroon te maken, gebruik ik patronen groot voorspel voor baby’s, dat is een babygewicht of lichtgewicht garen en ik heb een groengroene kleur gekozen en het wordt aangeraden om een ​​driepunts haak van twee en vijf millimeter te gebruiken met een haak van drie millimeter ik heb ook een ambachtelijke schaar en een garennaald gebruikt dit garen kan nu worden gekocht via de link ambachtelijke link hieronder en om dit patroon te maken als je het geschreven patroon wilt volgen, vind je dat via de onderstaande link in het beschrijvingsvak en je zult daar andere maten vinden, maar vandaag laat ik je de pasgeboren maat zien dit patroon is heel gemakkelijk en het is voor de beginner, dus eerst beginnen we met een schuifknoop en gaan we laat ongeveer twintig centimeter garen achter, want die hebben we nodig om later mee te naaien, dus doe je Slipknot en met je drie millimeter haak gaan we 18 lossen maken een twee drie vier vijf zes zeven acht negen 10 11 12 13 14 15 16 17 18 onthouden dat dit voor de pasgeborene is e voor andere maten vind je het via de patroon link hieronder oké nu voor de eerste rij gaan we een 1 stokje doen in de vierde ketting vanaf de haak dus een twee drie vier je zou een stokje doen i ‘ Ik ga gewoon inzoomen zodat je dit een beetje beter kunt zien en nu gaan we dubbel haken in elke losse langs de basisketting, dus ga verder met het maken van je dubbele haaksteken in elke losse tot aan het einde en Ik zie je aan het einde Ik ben aan het einde van rij 1 en zo zal het eruit zien nu gaan we ons werk omdraaien en voor rij twee gaan we hier een enkele haak maken in de eerste steek en dan gaan we er een ketenen en dat telt als je eerste dubbele haaksteek en waarom ik het zo heb gedaan, is omdat het netter is dan drie lossen te maken, want als ik drie lossen doe, loopt het een soort lussen uit en gaat weg een groot gat, maar als ik een enkele haak en een kettingsteek doe, is het nu een stuk netter voor de tweede rij ga een dubbele haak maken in elke steek langs de rij en je werkt in beide lussen van de steek dus ga verder met het maken van een dubbele haaksteek in elke steek langs en ik zie je aan het einde, dus aan het einde van de rij 2 je moet een steek in de draaiende ketting haken, dat zijn de drie lossen daar omdat dat als een steek wordt beschouwd, dus ga je gewoon een stokje maken in die derde losse om rij twee af te maken, dan draai je je werk om en dit is hoe het er tot nu toe uitziet, dus we haken een vierkant en dan gaan we het vormgeven met de garennaald om er een buit van te maken voor alle volgende rijen.U herhaalt Rij 2, wat is degene die we zojuist hebben gedaan en je zult het herhalen totdat je werk de maat heeft die je nu nodig hebt voor een pasgeboren baby Ik maak 7 centimeter dus ik zal hier tot hier haken, laten we eens kijken bijna 3 inch dus ga door met rij 2 totdat je de lengte hebt die je nodig hebt en dan zal ik je laten zien hoe je m ake de buit op en als een tip als je je aan het einde van elk van alle volgende rijen afvraagt ​​of je wel in de bovenkant van die ketting haakt 1 waar we een enkele haak en een ketting hebben gemaakt 1 ja dat doe je wel een stokje in de bovenkant van die ketting 1 aan het einde van elke rij omdat het wordt beschouwd als een dubbele haaksteek dus nadat ik rij 2 heb herhaald om de lengte te krijgen voor de voet die je nodig hebt, heb ik de mijne nu op 7 centimeter dat is ongeveer net iets minder dan 3 centimeter en op dit punt gaan we afmaken en ik laat ongeveer 20 centimeter een draad achter, zodat ik dat kan gebruiken om te naaien, zodat de buit omhoog, dus nu gaan we hebben onze garennaald nodig en waar de basisketting is, wat is deze kant hier, we gaan die draadstaart pakken en deze door een garennaald halen en zo vasthouden we gaan een garen naaien door elke lus ik ben ik ga gewoon inzoomen zodat je een beetje beter kunt zien, dus we gaan gewoon in elke lus ik draai hem aan deze kant is b het Azië nee dat is het niet Ik zal het op deze manier omdraaien, dus als je rechts langs de rij gaat, een haak plaatsen in elk van die lussen van de funderingsketting en dan zal ik je laten zien wat we doen aan het einde hier film tot het einde hier en de laatste steek waar we in gaan is die kettingsteek aan het einde daar nu ik heb mijn verkeerde kant hier naar me gekeerd nu wat we gaan doen is gewoon aan onze jongen trekken die we net hebben past erdoorheen en het gaat samenkomen en dit is de teen die we hier vormen het wordt de sleep en je hebt nog steeds de verkeerde kant naar buiten gericht de goede kant is daarbinnen dus zorg ervoor dat je die vastgebonden hebt genoeg en dan komen we hier gewoon aan de andere kant door gewoon je naald erin te steken en dat trekt de teen samen en je kunt daar nog een kleine lus maken en een knoop maken om hem vast te maken. doe mijn garen terug in mijn Verwarm mijn naald laten we er nu net uit komen met hetzelfde stuk garen dat we gewoon gaan naaien naaien fout vouw de wor k doormidden is dit nog steeds de verkeerde kant naar buiten gericht en we gaan hier gewoon een kwart van de bovenkant van de buit naaien, nu ben ik niet de beste zaaier, dus je zult het waarschijnlijk beter doen dan ik, jij gewoon probeer alles op een rijtje te zetten en doe het beste werk dat je niet kunt zeggen ga hier ongeveer een kwartier omhoog want je hebt dit dit gebied hier nodig om de voet erin te passen ik doe hier gewoon vrij zwaar werk om te geven je het idee hebt wat je moet doen en je weet dat je daar gewoon een knoop kunt maken en dan vind ik het gewoon leuk om de naald daar weer doorheen te halen om het garen vast te zetten in het werk en dat dan af te knippen zodat de teen nu klaar is met de andere draadstaart die aan de achterkant van de voet zit, rijg die gewoon door de naald en we gaan nog steeds met de verkeerde kant naar buiten gericht nu dit een beetje gemakkelijker is omdat we hier echte steken hebben om mee te werken, dus we weten wat we naaien in en ik vang gewoon de eerste daar en breng hem dan naar de eerste daar en ren dan gewoon i t door de steken heen naar beneden, maak dan gewoon een knoop aan de onderkant en dan kun je het garen weer naar boven halen waar we net al die steken daar hebben gedaan en dan kun je afknippen en je draait de Biddy op de goede manier en dat is wat je aan het einde ervan krijgt, het ziet eruit als een kleine raket, dus ik heb mijn babymodel Darla hier Ik heb haar voeten voor jou om te zien en ze heeft een pasgeboren voet ze heeft een beetje mollig voeten eigenlijk, maar ik kan deze nog steeds krijgen oops tenen die daar zijn uitgekomen, zodat je een idee kunt krijgen van hoe ze eruit zien als ze echt aan de voeten zijn en dat is ongeveer alles wat er is om de zomer gehaakte babyslofjes te maken zodat jij Ik moet er nog een maken Ik heb mijn andere hier nu je kunt hier een rij losse steken rond de enkel doen als je het een nettere afwerking wilt geven of het zelfs in een andere kleur wilt proberen, net als iets anders en jij kunnen knoppen op of wat je maar wilt, maar alsjeblieft, zo zien ze eruit