Hallo,

We gaan door met de trend van de seizoensvlechten met patronen.

We hebben een prachtig breimodel meegenomen dat elk seizoen je leven zal redden!

Betreed de lente met bloeiende bloemen met de Motif Poncho!

Laten we nu beginnen!

Materialen

  • La Mia Wool Makkelijk hand breigaren;
    5 stuks zwart (L006) kleur touw
    2 stuks Geel (L204) kleur touw
    1 stuk crèmekleurig touw (L050)
  • Haaknaald van 4 mm
  • Naald

Fabricage

Het begint met crèmekleurig touw.

een) Er worden 4 kettingen getrokken, een lus wordt gevormd door een lus te verschuiven naar de eerste ketting.

2e) De volgende wordt bereikt door aan 3 kettingen te trekken. In de ring worden 2 dubbele leuningen gemaakt, daarna worden 2 kettingen getrokken. Dan weer zijn er 3 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen gemaakt in de ring en 2 kettingen zijn getrokken en afgewerkt met een rij glijden. De looprol is gemaakt met geel gekleurd touw.

De gele kleur wordt op het touw doorgegeven.

3) De volgende wordt bereikt door aan 3 kettingen te trekken. In de directe ruimte zijn 2 dubbele leuningen gemaakt. Er worden 2 kettingen getrokken en de volgende kettingopening wordt gepasseerd. Er zijn 3 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen gemaakt. 3 leuningen, 2 kettingen, 3 leuningen zijn gemaakt in alle ruimtes in deze rij. Het bestaat in totaal uit 4 ruimtes. Aan het einde van de rij wordt de lusomwikkeling gedaan met een zwarte draad.

Zwarte kleur wordt gebruikt.

4) De volgende wordt bereikt door aan 3 kettingen te trekken. Er worden 2 dubbele leuningen gemaakt in de nabije ruimte, 2 kettingen worden in de volgende ruimte getrokken en 3 dubbele leuningen worden gemaakt, 2 kettingen worden weer getrokken en 3 leuningen, 2 kettingen, 3 meer leuningen worden in dezelfde ruimte gemaakt en een hoek wordt gevormd. 3 leuningen, 2 kettingen in alle rijen; 3 leuningen, 2 kettingen, 3 leuningen zijn gemaakt op de hoeken en gebreid. de rij is afgewerkt met loop shift.

Ons motief is af! We breien 96 motieven en maken 4 rijen met 10 motieven op een rij. In de laatste rij voegen we geen 2 motieven in het midden toe, maar 8 motieven. Op deze manier bereiden we 2 stukken voor, laten we een ruimte voor de keel in het midden en combineren we ze. U kunt de motieven combineren door ze te naaien of door ze op de laatste rij samen te breien.

Na het combineren van de motieven, binden we onze zwarte draad aan het deel dat is gereserveerd voor de hals en breien tot de gewenste lengte.

U kunt ook meerdere rijen dubbele leuningen rond de hele pons laten lopen.

Video productie

Gezondheid in jouw handen!