Als je het deze winter niet koud wilt hebben, is dit breimodel iets voor jou!

Je kunt beginnen met dit zeer dikke vest-jasje-recept, dat je gemakkelijk kunt maken en niet de hele winter je rug zal uittrekken.

Materialen

Fabricage

een) Het breien begint door aan 80 kettingen te trekken.

2e) De eerste rij wordt gebreid als 1 ketting overslaan naar de volgende 1 frequente naald, 1 ketting trekken, 1 ketting overslaan 1 ketting voor de volgende.

3) Maak 1 veelvuldige naald in de kettingen in de onderste rij, trek aan 1 ketting tot de arm de nek bereikt, en brei in de vorm van 1 veelvuldige naald in de volgende lossenruimte.

4) Als het op de onderarm aankomt, wordt het breiwerk in drieën gevouwen en eerst het eerste stuk, dan het tweede stuk en dan wordt het derde stuk op dezelfde manier gebreid als de lengte van de arm.

5) Het breien wordt vanaf de schouders aan elkaar gestikt en de armen worden gestart.

6) Door het touw om de armdelen te binden, wordt de hele arm gebreid met dezelfde logica door om te draaien: trek aan 1 ketting, sla 1 ketting over en maak 1 naald voor de volgende.

7) Manchetten worden gemaakt wanneer de mouwlengte is voltooid. Voor de manchet wordt 1 frequente naald in elke ruimte gemaakt zonder een ketting ertussen te trekken, maar 1 steek op de onderste rij over te slaan.

8) Manchetten worden voltooid door 1 naald te maken in elke lus voor 2 rijen en het vest is klaar.

Gezondheid in uw handen.