Wat is de makkelijkste Haaksteek?

Wat is de makkelijkste Haaksteek?

Wat is de makkelijkste Haaksteek?
Wat is de makkelijkste Haaksteek?

Een van de meest populaire gehaakte steken die in een haak wordt gebruikt, is de slipsteek. Deze steek wordt vaak afgekort tot SS in haakpatronen. Het wordt gebruikt om een kleine lus of ketting te creëren, wat is wat er doorheen wordt getrokken om de daadwerkelijke steek te maken. Er zijn veel variaties op deze steek, maar ze vereisen allemaal een basis- of funderingsketen, een parcours en een haak.

 

Om te beginnen met haken met de slipsteek, wikkel dan eerst je garen om de haak en bind het af bij de allerlaatste steek van je vorige keten. Trek vervolgens je ketting terug door de haak en bind het vast aan de allerlaatste steek van je nieuwe keten. Dit is wat bekend staat als de eerste kettingloze steek. Dit is de gemakkelijkste van de drie variaties van de slipsteek en het kan opnieuw worden beoefend en geperfectioneerd.

 

De tweede variatie van de steek is de standaardketensteek. Dit is vergelijkbaar met de slipsteek, waar je je garen om de haak opnieuw moet wikkelen, bind het af bij de allerlaatste steek van je nieuwe keten, trek je ketting vervolgens terug door de haak en bind het in de allerlaatste steek Wanneer u deze steek doet, is het niet nodig om uw ketting terug te trekken door de haak, omdat het niet eigenlijk een loopingbeweging is. Je trekt gewoon je garen rond de haak, wikkel het weer rond en bind het af!

 

De derde variatie van de steek is de treble steek. Dit is vergelijkbaar met de standaard kettingsteek, maar je hebt twee lussen op je haak in plaats van slechts één. Nogmaals, je moet je garen omwikkelen rond de haak, bind het af bij de allerlaatste steek van je nieuwe kettingsteek, trek dan je ketting door de haak en bind het af bij de allerlaatste steek van je nieuwe kettingsteken. Wanneer u deze steek doet, is het niet nodig om uw ketting terug te trekken door de haak, omdat het niet eigenlijk een loopingbeweging is. In plaats daarvan trek je gewoon je garen rond de haak, wikkel het weer rond en bind het af. De Treble-steek kan er erg op lijken op de standaardketensteek, maar het is een beetje moeilijker om te doen.

 

De volgende vraag die we zullen beantwoorden is wat is de gemakkelijkste manier om een treble steek te haken? Het is echt vrij eenvoudig. Net als elke andere kettingsteek, wikkel je gewoon je garen om je haak één keer, bind het af bij de allerlaatste steek van je nieuwe treble steek en trek je ketting terug door de haak en bind het in de allerlaatste steek van Het is net zo eenvoudig als dat! Het is echt zo gemakkelijk! Je kunt zelfs een treble steek haken met behulp van twee verschillende kleuren garen.

 

Nu, wat is de gemakkelijkste manier om een vierkleurensteek voor een hoge tonen te haken? Wat is de gemakkelijkste haaksteek om te gebruiken? Dat hangt af van wat voor soort steken je gaat doen met je hoge tonen. Als u een schuifsteek haalt, is de gemakkelijkste haaksteek om te gebruiken de dubbele haak. Dit is een heel eenvoudige steek, omdat alles wat je moet weten hoe je moet doen, is het garen om je haak een keer door, wikkel het twee keer rond, geef het eenmaal rond de haak, wikkel het nog een keer rond en trek je weer op en trek je weer op

 

Als u echter een driedimensionale kettingsteek wilt maken, zoals de slipsteek of een halve open kettingsteek, wilt u iets wat meer uitgebreider zijn. Wat je wilt doen, is je garen eenmaal door je haak doorlopen, het twee keer rond wikkelen, passeer het een keer rond de haak en raak je haak met je derde en laatste steek, wikkel je garen eenmaal rond de haak. Wat is de gemakkelijkste haaksteek voor een hoge tonen? The Cross Chain Stitch, die alleen maar een kruissteek lijkt, is alleen de eerste steek uitgestrekt. Om deze steek te doen, passeert u eenvoudig uw garen om uw haak, wikkel het in één keer rond, geef het twee keer rond, sla de haak twee keer rond en druk vervolgens op uw haak met uw derde steek en wikkel uw garen eenmaal rond de haak en trek uw kettingsteken strak aan.

 

Wat is de gemakkelijkste haaksteek voor een rijsteek? Nogmaals, de gekruiste kettingsteek, maar deze keer, geef je garen eenmaal rond je haak, wikkel het twee keer rond, geef het drie keer de haak door en trek je kettingsteken strak. Wat is de gemakkelijkste haaksteek voor een lapeysteek? Nou, als je op een rij op zoek bent naar een rij, dan kun je die steek doen door je garen eenmaal door je haak te passeren, om het twee keer rond te wikkelen, geef het drie keer om de haak om je ketting steken te trekken. Wat is de gemakkelijkste haaksteek voor een hoge tonen? Welnu, je moet drie keer je garen rond je haak kunnen trekken, het drie keer rond de haak passeren en dan je treble doorheen, strak.

Summary
Wat is de makkelijkste Haaksteek?
Article Name
Wat is de makkelijkste Haaksteek?
Description
Wat is de makkelijkste Haaksteek?
Author