Wit gebreid zeshoekig vest instructies

Wit gebreid zeshoekig vest instructies Ik heb het zeshoekig gebreide vestmodel in wit gebreid met Nako callico crochet. Het is een stijlvol vest dat je over blouses met bandjes kunt dragen. Toen ik net begon met breien, dacht ik niet dat er zoiets moois uit zou komen. Al mijn vrienden waren verbaasd, ze dachten dat ik het eerst in de winkel had gekocht, maar het resultaat was duidelijk

Ik heb het de hele zomer met plezier gedragen. Ik heb er nog vijf gebreid in de coronadagen. Ik stuurde het cadeau aan iedereen in de familie. Daarnaast heb ik ook een kleurrijke deken gebreid. Ik zal dat ook met je delen. Het is heel gemakkelijk te breien, erg prettig om te dragen. De winter is terug en de breidagen zijn begonnen Ik zei: waarom zou ik dit werk waar ik van hou niet winstgevend maken, en hier ben ik dan. Binnen een week is hij op de gewenste maat gebreid. Ik hoop dat je het leuk zal vinden. Ik zal hier zijn met mijn andere breimodellen en verhalen.