en Bismillahirrahmanirrahim Allereerst, laten we zeggen mi rahmani r-rahim, ik hoop dat onze zaken goed zullen zijn en vrienden, vandaag heb ik opnieuw babyschoentjes 511 gebreid. Meer precies, ik breide een lange sok, een heel klein kleintje, ik breide een sok die gedragen kan worden tot een jaar oud houten kinderen tussen 6 en 8 maanden deze kant van ons is heel lief en je structuur is zo eenvoudig Ik ook en ik breide met wit garen, mijn vrienden, mijn touwen zijn als een ongeluk bij thuis, mijn deken is geen garen voor sokkenlaarsjes Je betaalt met liefde, ik denk niet dat het veel van je tijd zal kosten omdat het klein is, vrienden, dus meteen [Müzik] Ik begin zo bij de neus Ik kocht twee trekjes of gooide twee van deze lussen Ik brei 23 deze 4 5 en 6 6 lussen 6 lussen zijn genoeg voor babysokjes Ik draai mijn eerste rij abonneer deze lus tot het einde van deze toer heb ik aan de binnenkant gebreid nu is dit onze Ekinci toer Ik brei deze keer nog een rij recht, laten we onze 3 lussen zo laten zien, zoals je kunt zien, is de plaats van deze lussen duidelijk, nu als we je volgen, Ik krijg onze kennis van kennis tot op de bodem op deze manier. Onze derde 15 sectie abonneer dit en als laatste haal ik weer een lus uit deze hoek Ik heb weer zes lussen gemaakt daarna Maltese lus Ik brei de eerste twee lussen Ik gooi een meerder en nog eens 2 lussen 1 meerdering Ik brei de laatste twee lussen nog een keer op dezelfde manier jurk Maak ik een van je slofjes op de tweede plaats bij baby’s Doe ik nu in de eerste plaats expansie of meerder ik? Na pm hebben we 2 steken. We hadden zes steken. Voorlopig zijn het er nu acht abonneren, ik weet niet of ik deze verhoging zal doen, abonneren abonneren abonneren abonneren hij hij ik heb mijn rij weer gebreid na twee te hebben verhoogd, ik don weet niet één meerdering, maar deze keer zijn er 1 2 3 4 steken, vrienden Omdat twee onze kennis in het midden weer is toegenomen 1 meerdering Ik brei de laatste twee lussen abonneren 10220 Mac brei één meerdering Ik brei weer 34 lussen 1 meerdering persoon mw2 lus Ik brei de eerste vijf steken op deze manier, ik brei de eerste vijf steken. Sorry, ik wil de tweede vijf steken niet invoeren, vrienden, dit is de derde vijf. Ik geef de laatste drie lussen en de andere is nu hetzelfde deze meerdering Ik heb de laatste twee lussen op deze manier gebreid Dit zijn zes 8 lussen geworden Laten we ons werk afmaken, hebben we de slofjes gebreid, ik heb het neusgedeelte voltooid, nu zijn er in totaal 8 lussen, ik zal jullie eerst laten zien, ik heb een rij gebreid, ik heb me gebreid, zodat we onze roze konden voltooien zodat je het hebt gegooid abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren oo abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren we hebben onze rij tanden voltooid kijk in roze kijk onze zaairij deze 11 en we zullen onszelf weer breien een lus een lus een witte en een roze een witte een witte een roze een witte een laatste abonneer ja ok ik zeg Is deze rij voltooid Een roze een wit nu 2 3 rijen Dit zijn weer alle lussen in roze Ik ben aan het breien inschrijven inschrijven inschrijven [Müzik]
inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven we zijn in onze 14e baan we zijn onze laatste gaslus aan het breien, laat me hem zo trekken, dit is de derde het kan niet stoppen, eerst heb ik zelf een lus gebreid. Laten we hem weer in roze breien . Ik heb 13 rijen gebreid. Je eigen hand is weer wit. Laten we het weer een beetje op een rij draaien en Irfan. Laten we 2 steken maken. We voltooien onze 8 steken, schrijf in dezelfde richting in dit werk, ik breide onze eerste steek in roze, wit roze, dat wit Dit is het en het is wit Ik heb op deze manier wit roze wit gebreid Ik voltooide mijn 8 lussen in roze aan het einde We voltooiden deze rij, we bedekten onze 2 lussen in FM op deze manier, we brachten ook onze hand witte lus mee, we breiden onze witte lus roze, de roze lus is wit en de witte lus in het midden is weer een beetje roze

Je hebt een witte lus, ik zeg het in het wit, ik geef het als de andere witte lus en de roze lus, ik geef het als de eerste lus op dezelfde manier. er zijn twee van hen zijn roze of is dit een kleine lus in het midden ben ik ook een lusje aan het breien jij hebt een lusje geef het en de andere geef me een roze Ik brei nog een lusje Ik brei een klein lusje in het midden Ik brei weer een roze lusje Ik brei weer een wit lusje Ik heb als laatste een klein lusje gebreid Ik weet niet wat ik zag, nu heb ik dezelfde witroze lus gebreid we hebben een witte lus we breien onze drie lussen in het midden vergeleken met mijn eerste roze buik we hebben drie lussen Wit Ik brei deze lus als erfenis. Je hebt wat lussen in het midden. 2 lussen, voorlopig brei ik deze in roze. Heb je een paar steken of 13 roze steken? Ik heb nog een roze gebreid. We hebben de volgende witte kaas over. Ik geef de laatste roze aan de maag. 2 steken terwijl ik die eerste twee steken heb gebreid. Jij hebt ook 2 lusjes witroze en 2 lusjes wit Ik brei de andere roze en witte lus weer in roze, ik brei nog een klein lusje van de mpande lus, ik brei de andere twee lusjes in roze, op dezelfde manier, ik doe het niet we breien en we breien groenten op deze manier, laten we de groenten op deze manier afmaken de eerste drie ik heb de eerste drie roze of de twee ik ben de eerste aan het breien laten we er een breien wit en een roze laatste een beetje meer roze in het begin het voorbeeld begon opnieuw op dezelfde manier twee roze en witten zullen meer systematisch zijn Ik bleef wit gaan. Laten we roze breien, we hebben het al af, we hebben het gezien. Dit is het jaar waarin we het zien. Ik ben er nu naar op zoek. Laten we twee van onze rijen in roze breien, naar jou, vrienden , in de eerste twee systemen. Ik heb mijn rij gebreid na de eerste twee roze rijen. Is dat de witte lus aan het begin? Ja, ik heb onze roze lus gebreid, een roze 11 wit, deze roze abonneer een beetje op deze manier zeg ik Oké, mijn beurt, maar terwijl ik dit voorbeeld brei, let ik erop dat het elkaar zo overlapt, laten we onze rij op dezelfde manier voltooien terwijl we dit semester breien, laten we onze rij op dezelfde manier voltooien, vrienden, na het breien van een omgekeerd recht touw, dit zijn deze breilussen voor nu? r ik brei achterstevoren dit groeit ondersteboven ik zie je opkomen abonneer nog een keer abonneren jongens ik krijg die gezwollen lus dit en en ik ga verder als roze we krijgen veel van die slofjes abonneer deze sok ik stop ermee de rij is een omgekeerde rij, zijn het twee rechte naalden? Schrijf je in, dit is ons aantal rijen. We breken hem af ja 1 2 3 Ik heb dit geleerd als in totaal 9 rijen, nu heb ik de eerste negen rijen gebreid, daarna negen rijen Laten we onze samenleving voor nu laten zien, laten we de vouwplaats van onze samenleving laten zien, ik nam onze eerste lus zonder vier lussen te breien Ik heb nog 4 steken gebreid Ik neem deze twee lussen samen Ik brei de andere twee lussen en de andere Nu hetzelfde Ik heb de twee lussen gebreid Ik heb die eerste twee lussen op deze manier gekocht, vrienden, ben ik gestopt met het trekken van aandacht, nu draai ik de naalden ondersteboven zo, laten we onze keuze maken, vrienden, ik ben 34 lussen aan het breien tussendoor We hebben 4 steken gebreid, dit is onze vaste steek, en ik heb 4 steken gebreid. Laten we nu de ontbrekende drie van deze steken nemen. Ik draai mijn werk weer. Ik brei mijn fati weer Omdat het babyslofjes zijn, zal de hielbreuk klein zijn, als ik het neem zonder te breien, de hand zwelling. Daarom brei ik nog een twee drie vier keer, ik brei 4 lussen ertussen, deze lus is zeker , een lus wordt verkleind met een goede kniplus. Heb je drie lussen over als je weer breit? a Ik brei deze steek Ik heb 34 steken gebreid Ik brei de exacte steek Ik brei de steek en deze twee er zijn nog steken over Ik brei de exacte steek Er zijn trouwens 4 steken Ik krijg de steek één en abonneer inschrijf inschrijf ik ben op zoek naar die exacte steek nog 1 steek dat is nog één steek Ik brei de lus hier opnieuw van zaken, ik brei die definitieve lus en nog een lus, dit is de laatste lus die ik heb genomen, en ik doe mijn laatste lus van de laatste lus samen. Wat koop ik samen We hebben een magazijn, vrienden, het is heel eenvoudig om er nu 9 van te maken. abonneer van granaatappel het was 1236 of 34 ik huilde deze laatste lus en in totaal 553 lussen zijn iets anders

dit Ik ben mijn beurt aan het voltooien, schrijf aan de zijkant in, schrijf op dezelfde manier in, na het voltooien van mijn beurt, laten we de steken van deze kant en van deze kant halen. Nogmaals, je hebt hier drie steken, het wordt 4 vijf 6 17 tv8 we hebben 18 steken, ik heb ook onze 873 steken genomen in 4 5 6 17 Heb ik 8 steken voltooid Op deze manier denk ik dat hij gek sprak, zodat er hier geen gat is, ik neem zo goud. je gaat naar huis inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven we hebben deze twee rijen voltooid, vrienden weer, dit is de roze voor nu. Ik wil deze rij ook, we moeten de lijnen opnieuw beginnen, ik brei twee rijen roze, ik brei een rij wit en een rij roze, ik brei weer twee rijen meester, ik brei weer twee rijen meester in de derde rij, weer een beetje roze in de derde rij.Dit is hetzelfde als hier, bijvoorbeeld mijn vrienden, ik heb dit net in het midden gebreid. Ik heb 3 rijen op dezelfde manier gebreid, heb ik ons ​​model voltooid, heb ik ons ​​patroon voltooid, en we hebben er twee van je verlof gemaakt, dat wil zeggen, ik zorgde ook voor de traceren dat ik klaar ben. Ik wil je op dezelfde manier laten zien, ach, laten we voor nu zelfs een deel van onze sokken breien, ik denk dat ik de eerste lus heb laten vallen, maar nadat ik je klaar heb, brei ik dan twee rijen voor je Vrienden Na twee rijen en zoals dit, rechtzetten en commentaar geven, laten we onze 1234567 7 rijen in totaal op deze manier voltooien, vrienden We voltooiden onze zeven rijen, ik maakte de bezuinigingen, er is nog maar één ding over, de voorraadkast is over, ik wil ze dit laten zien manier, zonder te veel aan te spannen deze keer, maar zonder het echt ingeschreven te laten, ik knip deze sok, abonneer, ik heb een andere van Emlak gekocht met deze spies, vrienden, dit is vooral die aan het begin, wat is de lustrein 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 15 Ik heb geketend na 11 kettingen, dank je, ik gooi de appel in de top van de helling abonneren abonneren abonneren abonneren of je breit op de een of andere manier in het midden van mijn knoopsgat dit is een beetje alsof ik huil abonneer ja 74 nu abonneren 8 9 10 11 12 13 14 dan is mancilik genoeg abonneer en abonneer als je weer op dezelfde plek sluit ik zit zo vast ik ben zo meester schrijf me in over wat ik op dit moment moet zeggen en ik brei er nog een 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 weer op dezelfde manier Ik zal deze losmaken, maar ik zal het van vandaag verwijderen abonneren abonneren abonneren Ik zit vast deze twee, dat is genoeg abonneren abonneren abonneren abonneren Wees zo, Fadime Jij, dat wil zeggen, onze sokken zijn in orde, vrienden, wat heb ik met je gedaan, dit is de andere, maar ik hoop dat je het leuk vindt, onze baby’s zijn het verkrijgen van een lokaal sokmodelcertificaat.

Leave a Reply