Hallo,

Hoewel ik niet wilde dat de winter zou komen, kwam het naar de deur … Wat moeten we doen, laten we winterkleren gaan breien, toch? .. Ik heb dit vest voor mezelf gebreid afgelopen winter en ik voelde me schrijven op kantoor met zijn kleuren .. Ik kan zeggen dat ik het de hele winter met liefde heb gedragen .. Je moet ook breien 🙂

Materialen

Fabricage

een) We trekken 5 kettingen, voegen zich eraan en maken een ring. We tekenen 3 kettingen, maken drie leuningen in de ring met dubbele leuningen en trekken daartussen 2 kettingen. Er worden in totaal 6 groepen gevormd en die sluiten we af met loop shift.

2e) We trekken aan 3 kettingen en gaan door naar de volgende rij. In elke ruimte op de onderste rij maken we 3 dubbele leuningen samen 2 kettingen en nog 3 dubbele leuningen in dezelfde ruimte, dus vormen we hoeken. Als we naar de andere ruimte gaan, trekken we 1 ketting ertussen. We hebben dus in totaal 12 groepen van drie .. 2 kettingen in de groep, 1 ketting ertussen.

3) We trekken aan 3 kettingen en gaan naar de top … Weet je, er zijn groepen die we in dezelfde doos hebben gemaakt, en de hoeken gaan door als hoeken en de hoeken hebben altijd dezelfde logica, 3 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen weer in dezelfde ruimte … Alleen groepen paren in de hoeken (6 hoeken) zijn in de andere Er zijn slechts 3 dubbele leuningen en 1 ketting ertussen en de groepsonderbrekingen gaan altijd door als 1 ketting.

4) Ga zo door tot je de gewenste maat hebt bereikt .. Ik heb 23 toeren gemaakt ..

5) Je moet op deze manier 2 stukken klaarmaken … Als je symmetrie wilt, dan zeg ik: brei twee stukken tegelijk … Het is gemakkelijker om de kleuren te volgen 🙂 Als 2 stukken klaar zijn, als we de tegenoverliggende uiteinden brengen en ze vouwen, komt onze vorm naar voren.

6) Als het gaat om de maat die we willen (door het te meten op basis van ons lichaam), combineren we de schouders en de twee delen vanaf de achterkant … Ik combineerde het met een reling terwijl ik aan het breien was …

7) Als het samenvoegen is voltooid, binden we ons touw aan het uiteinde van de arm en breien we het door te draaien tot het de gewenste lengte heeft bereikt. We breien altijd 3 dubbele leuningen en 1 ketting in elke ruimte.

8) Als de mouw klaar is, binden we ons touw aan de onderste zoom en breien het met dezelfde logica als op de mouw. We doen het volgens de lengte die we willen, ik heb het te lang gedaan, het blijft hangen op mijn boot, ik zeg, maak niet dezelfde fout 😉

Hier is zo’n eenvoudig model, maar het is erg leuk om te breien. Men wil het niet uit zijn hand laten .. Nu ben ik begonnen met een ander zeshoekig vest .. Het is natuurlijk ook kleurrijk 🙂 Ik zal het met je delen als ik het af heb.

Trouwens, als je gebruik maakt van mijn recepten, zou ik heel blij zijn als je me tagt op Instagram, laten we eens kijken wat de resultaten zullen zijn.

Kom gemakkelijk voor iedereen, met mijn liefde en kusjes …