Zie er sexy, flirterig en vrouwelijk uit met de gehaakte stof

Chantal Torres, onze mode-expert, leert je hoe je tijdens dit hete seizoen verschillende gehaakte kledingstukken kunt gebruiken. Alle informatie hier: …
Hallo hoe gaat het? Ik hoop dat ik super goed voor je ben om terug te praten over trends vandaag gaan we het hebben over gehaakte stof en ik hou van deze super fashionable en vooral nu voor het grijze seizoen vind ik het geweldig want we gaan het vinden van de zeer gesloten stof Zelfs het opengewerkte type, bijvoorbeeld degene die belegd is met een badpak eronder, maar het badpak dat een levendige kleur of patroon heeft om het te laten zien, fascineert me en kan ook worden gesloten in een badpak of een bikini. verbergen wat we niet gezien willen worden Ik heb dit voorstel ook gezien in sommige potloodachtige getailleerde kledingstukken die je een indrukwekkende stapkracht geven. Uiteraard zijn een van de favoriete kledingstukken met gehaakte stof de crop tops die er super goed uitzien in gezelschappen met jeans en met de losse voorstellen die we nu gebruiken, maar we gaan ook tassen vinden met deze prachtige stof het beste van alles is dat de grote verscheidenheid aan basiskleuren die ik heb gevonden je favoriet is uit het combineren van exotische acties in regenboogachtige kleuren vrede hij is neon is zelfs met aarde en de magische modellen van bruin en wit tot legergroen die we overal zien als het moest Ik ben nu gelukkig in de favoriet Ik denk dat het de foreros zouden zijn ze zien er spectaculair uit zowel met vla als jeans zoals bij jou badpak Ik vind het leuk omdat de gehaakte stof in de stad kan worden gebruikt ok soms zeggen ze dat alleen op het strand nee natuurlijk niet omdat ik ze vertel dat ze hele fijne opties hebben bijvoorbeeld een trui haken ziet er ook spectaculair uit met wat je maar wilt, wat ik leuk vind, is dat het op elke letterlijke leeftijd kan worden gedragen, dus alles wat je hoeft te doen is durven en genieten van dit voorstel, zowel in sexy als flirterige salarisadministratie. Ik hoop dat je de video die we volgende week zien leuk vindt met meer 15 mode een hele dikke kus [Música]