Zoooo leuk en zo makkelijk! Gebreide sokslofjes uit één stuk met twee naalden / breipatronen / Figen Ararat

Zoooo leuk en zo makkelijk! Gebreide sokslofjes uit één stuk met twee naalden / breipatronen / Figen Ararat

Om je gratis te abonneren: https://goo.gl/9D9IXJ https://www.youtube.com/figenararat https://www.youtube.com/channel/UCVQsNGTOdXOHsnIRO_0DSyQ …
Hallo weer van een mooie dag vandaag Ik wacht op een prachtig project waarvan ik hoop dat je het heel leuk zult vinden omdat ik zoveel van je hou dit is precies onze methode slofjes breien structuur is heel, heel gemakkelijk, maar het ziet er erg moeilijk uit als je kijkt naar het en ziet het er niet erg elegant uit? Hoe wordt het voor ons gevuld? Ik droeg mijn schoenen, ik droeg mijn schommelsokken thuis, maar ik voel me erg comfortabel omdat het heel gemakkelijk is om een ​​bootie in deze sokken te maken, zoals je kunt zien, laten we beginnen 100 gram wol 100% acrylwol nr. 7 naald -8 maar ik zal 5 gebruiken nee omdat ik er mooier uit wil zien dus minder naalden Hoeveel zal ik gebruiken? je kunt een lusberekening maken volgens je voet door deze om je voet te wikkelen, als het moeilijk voor mij is, werp dan transversaal, dat wil zeggen, werp 20 op je voetgebied en gooi dan de middelste lus voor mijn voet van 37-38, Ik heb 65 afgietsels gemaakt op de dikte van deze wol, ik zal er 65 op naaien, ik zal bretels aan de schoen naaien 13 rijen zijn voldoende breed je kunt het aanpassen aan de hoogte van je voet Ik heb 13 rijen bretels gemaakt nu ik ik ga 11 lussen in het midden laten om van rechts en links te verkleinen 27 Ik zal 27 lussen van links verwijderen 27 van rechts dus ik zal het gooien voor de bovenste breedte van mijn voet 11 is genoeg voor mij nu 27 lussen worden van rechts genomen 27 lussen worden genomen en de laatste lus wordt op de naald gezet en ik brei wit garen voor sokken Ik brei 11 steken wit 11 de resterende 27 steken zijn gebreid met zwarte wol en zwart garen en 27 steken zijn genomen van rechts en links. 11 steken zijn precies in het midden. Nu is hier de achteruitsteek 4 naalden wit 2 naalden geel. Je hoeft geen strepen te maken, maar ik vind het erg leuk Het is schattig dus ik ga om vier rijen wit en 2 rijen geel te breien. Voor 4 rijen wit ga ik nu geel nu ga ik naar geel 2 rijen gele wol nu ga ik naar wit 4 rijen wit 2 rijen gele omgekeerde steken terwijl ik brei met wit garen keer de gele wol binnenstebuiten als er sporen aan de rechterkant zijn Ik brei comfortabel als ik ze beide tel tot de lengte van de bovenkant van mijn voet vanaf hier 6 zijn er 6 geel dus de lengte van mijn voet is wat ik nu moet doen ik brei er 2 rijen Ik zal de bovenkant van de sok maken nu zal ik de lus vergroten omdat nu de hele omtrek 15 lussen rechts zal zijn 15 lussen van links zullen 41 zijn om het totale aantal lussen te vergroten 15 lussen van 1 lus 15 nu zijn we aan het maken omgekeerde lussen nu Ik meerder 15 steken vanaf de linkerkant, er zijn 41 steken in totaal, wat moeten we nu doen? d Ik brei 4 naalden wit, 2 naalden later, 2 naalden geel en 4 naalden wit. I 10 cm gebreid met 4 gele lijnen. Nu brei ik 4 rijen spleten in totale lengte sok 1 brei 1 averechte spleet. Ik eindig met 4 rijen gescheurde steken, het lijkt op een letter. We hebben mijn werk heel gemakkelijk afgemaakt, hoe zal deze zijn? het zwarte deel is de onderkant en vouw het dan dubbel Ik naai dit deel dit hieldeel nu kwamen we aan de voorkant nu we naaien het aan de zool cheat dit is wat ik aan het doen ben Ik neem 4 cm om het een ronde te geven met stiksteek Ik neem maar 4 cm van de balletschoentjes die met stiksteek zijn genaaid dit is rond hier als ik aan de draad trek wordt het rond en ik naai de hele zool ja ik heb het schoengedeelte gemaakt Ik naai sokken nu ga ik naaien beide kanten van de sokken en nu ben ik bij het bovenste deel van de sokken gekomen ik ga het combineren met de hiel nu ga ik het andere deel naaien en ik zal het gele deel met geel naaien voor het wit deel Ik zal twee draden aannaaien zonder de witte wol te verwijderen Ik passeer het gele deel het gele deel is klaar nu naai het witte deel en zoals je kunt zien was het heel gemakkelijk en nu wat moet ik doen voor de schoenband de andere op links nu rechts? Vanaf de onderkant van het witte deel, op het tweede geel, neem het van dezelfde plaats, we nemen 4 pleisters van zwart, ik brei vier lussen tot aan de lengte van de band, nu maak ik het af en repareer ik deze sokken zoals je kunt zien, is het heel gemakkelijk te maken, ik heb alleen letters, dit soort breiwerk, we hebben deze slofjes gemaakt, ik hoop dat je het een keer leuk vindt in deze video ik wacht op je opmerkingen om je bewust te worden van wat ik ben doen als we elkaar ontmoeten, vergeet dan niet te abonneren op mijn kanaal om het weer te zien in verschillende projecten, tot ziens